Nieuws

Dommelen - Bladella, een krachtmeting

02 december 2016
www.bladella.nl
De belangrijke wedstrijden rijgen zich aaneen. Haakt Dommelen zondag aan of blijven de Schippers' mannen in de kopgroep...

Jammer
Heel jammer het op het laatst verliezen van de nieuwe koploper Nijnsel. Door het missen van de strafschop en tot overmaat van ramp bij een tegenstoot ook nog eens op achterstand komen werden de Schippers’ mannen in een aanvallender concept gedwongen. Dat leverde slechts de gelijkmaker op. De blauwwitte krachten vloeiden weg, de duels werden steeds meer prooi voor Nijnsel dat, sterk in de omschakeling, in numerieke meerderheid de zege nog over de streep wist te trekken.
 
Sterke competitie
Van ook nog eens het verlies van de andere twee kopploegen profiteerde Nijnsel optimaal. De mannen van Huub Vermeulen bleven op plaats vier staan, nu op vier punten van de nieuwe koploper. Daartussen, op twee en drie, staan de ploegen met de hoogste ambities, Wilhelmina Boys en FC Eindhoven. Sparta’25 en Dommelen, één puntje onder Bladella, hebben de viermans kopgroep weer helder in het vizier. De ploegen in 3D spelen een competitie met erg weinig krachtverschil. We zijn bezig aan een spannend en dus interessant voetbaljaar.
 
Sterk Dommelen
Vorig seizoen speelde het team van Eric van der Palen veel te wisselvallig. Van de promotieambitie werd met de zesde plaats een eindje van af gebleven. Dit seizoen wordt op ’t Heike in Dommelen weer een topplaats geambieerd. Terecht, want met de snelle spitsen gevoed door een uitstekend middenveld met o.a. de sterk spelende Anwar Janssen en Peter van Dooren, kan men goed voetbal laten zien. Met daarbij de routiniers Jur Rademakers (36) - na omzwervingen bij Valkenswaard en De Valk sinds vorig seizoen weer terug bij Dommelen - en keeper Denis Soeteman (37) samen met de goede Dommelse jeugd, vormt dit team een meer dan prima mix. Winst op sterke ploegen als SBC, Sparta en afgelopen zondag de z.g. amateurs van FC Eindhoven (0-2) bewijzen dat.
 
Thuis
Het blauwwit van Dommelen staat in het uit-klassement bovenaan, samen met FCE: 13 punten uit zes wedstrijden. Op de thuisbasis werd tot nu toe aanmerkelijk minder gepresteerd: slechts vijf puntjes uit vijf. De Schippers’ mannen haalden tot heden op de Smagtenbocht 12 uit zes en op vreemde bodem 7 punten uit vijf wedstrijden. Het spreekt voor zich dat voor RKVV Dommelen de meeste progressie in de partijen op het kunstgras van ’t Heike te halen is. Daar gaat zondag voor geknokt worden. Winst op Bladella levert voor de witbroeken ook nog eens een plaats in de kopgroep op.
Weet het Bladelse blauwwit een goed resultaat neer te zetten, dan kan een mooie klassering onder de kerstboom gekoesterd gaan worden.
 
Supporters, zondag op naar de Loonderweg in Dommelen waar om 14:30 uur de krachtmeting o.l.v. Robin Koster uit Hoek van start gaat. Succes!!

 
www.bladella.nl
Weet jij alles over de Eredivisie en de internationale toernooien, maar weet jij ook de weg bij de voetbalclubs in de regio? Speel dan… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij een overwinning zou de kopgroep van deze competitie in 2D in het zicht blijven. Dat gold deze middag voor de beide ploegen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Wie geïnteresseerd is in de voetbalsport, krijgt mooie beelden in het hoofd bij de namen Nou Camp, Old Trafford en Bernabeu.… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Na Geldrop komt rksv Heeze zondag onze vijfde plaats aanvallen. Een goed resultaat slaat die attaque (voorlopig) af Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven