Nieuws

In spanning naar winterstop

01 december 2016
www.bladella.nl
In de najaarsreeksen komen de ontknopingen met rasse schreden dichterbij. Wordt na O9-5 komende zaterdag ook O15-3 al kampioen?

Kampioen O9-5!
Onder 9-5, het team van Pieter van Heukelom en Marc (met een ‘c’) van der Zanden mocht zich als eerste kampioen bij Bladella noemen. De laatste wedstrijd zaterdag tegen Hilvaria moest gewonnen worden en dat gebeurde ook. En hoe.... ze gingen met een comfortabele 3-0 voorsprong de rust in. Na de 4-0 kwam de spanning door twee tegentreffers van Hilvaria nog een beetje terug. Maar bij 5-2 werd de wedstrijd afgefloten en was het kampioenschap van O9-5 een feit!
Met Joris als topscorer, Kurt, Nick, Pepijn, Jan en Jorg als geweldig spelend middenveld en Noah, Vic en Thijme als niet te passeren verdedigers, wordt vol vertrouwen al naar de voorjaarscompetitie uitgekeken.
 
Nog meer...?
O15-3 kan bij winst huis zaterdag in hun laatste wedstrijd tegen middenmoter Oers (aanvang 13 uur) de kampioensbloemen in ontvangst nemen. Dit team heeft slechts 2 verliespunten hoeven incasseren. Naaste achtervolger Nuenen staat op 3 verliespunten meer en de numero 3 Waalre op tegen 4.
O19-3 moet nog 2 partijen aan de bak met 2 punten voorsprong op concurrent Bergeijk die al een wedstrijd meer heeft gespeeld. Ook hier zou Oers, die nog 3 partijen te gaan heeft, nog in de buurt kunnen komen. Spannend of gaat er zaterdag de spanning al af...?!
O13-4 heeft er ook nog twee wedstrijden voor de boeg en drie verliespunten minder dan Dommelen, dat nog 3 partijen heeft te gaan. Zaterdag thuis winnen van Bergeijk en volgende week uit naar dat Dommelen....
 
8e en 1e 
Zonder zelf te spelen verbeterde Bladella 8 haar positie. Koploper Sterksel werd met liefst 5-1 verslagen door de andere concurrent Geldrop. Bladella en DOSL hebben nu ieder 4 verliespunten, RPC 5, Geldrop heeft er 6 en Sterksel 7 verliespunten. Het blijft ongekend spannend.
Na het jammerlijk thuisverlies tegen Nijnsel zijn de Schippers’ mannen op plaats vier blijven staan met 4 punten achterstand op de nieuwe koploper Nijnsel. Omdat ook FC Eindhoven en Wilhelmina Boys verloren bleef de schade verder beperkt. De Boys uit Best staan nu op 2 en de FCE op 1 punt boven Bladella. Dommelen is dichter bij geslopen en kan bij winst zondag op Bladella over ons heen gaan. Weer een superbelangrijke pot dus....
Lees de voorbeschouwing in de Trompettercup.

 
www.bladella.nl
Weet jij alles over de Eredivisie en de internationale toernooien, maar weet jij ook de weg bij de voetbalclubs in de regio? Speel dan… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij een overwinning zou de kopgroep van deze competitie in 2D in het zicht blijven. Dat gold deze middag voor de beide ploegen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Wie geïnteresseerd is in de voetbalsport, krijgt mooie beelden in het hoofd bij de namen Nou Camp, Old Trafford en Bernabeu.… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Na Geldrop komt rksv Heeze zondag onze vijfde plaats aanvallen. Een goed resultaat slaat die attaque (voorlopig) af Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven