Nieuws

Seniorenvoetballers: vul de App in!!

18 november 2016
www.bladella.nl
Dat we meer vrijwilligers nodig hebben is bekend.             Maar, waarvoor zouden we jou kunnen benaderen?

In de ledenvergadering is afgesproken dat van ieder Bladella-lid verwacht mag worden dat hij of zij, in de mate van het mogelijke, als vrijwilliger meewerkt bij de club. We zijn bij de jeugdafdeling gestart met het maken van een databank van (ouders van) leden en hun competenties. We vragen de komende tijd ieder lid naar zijn of haar mogelijkheden en capaciteiten.
 
We sturen je binnenkort een App, via je team, en vragen dan de gegevens in te vullen. Daarna gaan we mogelijk met jou in gesprek over jouw persoonlijke bijdrage aan het vrijwilligersgebeuren bij onze club.
 
Vul de App daarom meteen in!
 
Dank, namens de vrijwilligerscommissie, Davy Jansen, Jelle de Vries, Helma van Moll en Roland van de Wiel.

 
www.bladella.nl
Weet jij alles over de Eredivisie en de internationale toernooien, maar weet jij ook de weg bij de voetbalclubs in de regio? Speel dan… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij een overwinning zou de kopgroep van deze competitie in 2D in het zicht blijven. Dat gold deze middag voor de beide ploegen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Wie geïnteresseerd is in de voetbalsport, krijgt mooie beelden in het hoofd bij de namen Nou Camp, Old Trafford en Bernabeu.… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Na Geldrop komt rksv Heeze zondag onze vijfde plaats aanvallen. Een goed resultaat slaat die attaque (voorlopig) af Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven