Nieuws

Bladella gaat internationaal!

11 november 2016
Niet zomaar internationaal, helemaal naar Duitsland zelfs, mocht je er ooit van hebben gehoord. Voor alle seniorenleden van v.v. Bladella wordt

door de nieuwe commissie Jong Bladella een voetbalreis georganiseerd. We zullen met iedereen die meegaat een voetbalwedstrijd in het buitenland gaan bezoeken. Zowel de datum als wedstrijd zijn besloten; zaterdag 4 februari 2017, Borussia Mönchengladbach tegen SC Freiburg!
Velen van jullie zullen misschien avondjes of zelfs weekendjes weg hebben gehad met het eigen team. Een Bladella breed  initiatief om ergens heen te gaan is er echter nog niet en wij als Jong Bladella vinden het tijd om dat juist wel te doen! Omdat een vierdaagse reis naar Engeland wat ver gegrepen is, is het begin nu een wedstrijd in Duitsland. Maar wie weet waar dit naar  kan uitgroeien!
                                  
Bij inschrijving word je in de ochtend van 4 februari, rond 11:00 verwacht op het sportpark van Bladella. Vervolgens rijden we van daaruit in één klap door naar Gladbach! Omdat we rond de middag aankomen, is het prima tijd voor één of meerdere biertjes, broodjes Bratwurst en een hoop lol! De wedstrijd zal beginnen om 15:30. Het volledige tijdschema voor de dag volgt op een later moment, wanneer de inschrijvingen gesloten zijn.

Inschrijven kan voor het bedrag van € 85,-. Hierin inbegrepen zit de busreis heen, kaartje voor de wedstrijd en de busreis terug!

   


Schrijf je snel in (deze link), want OP = OP!     


 
www.bladella.nl
Weet jij alles over de Eredivisie en de internationale toernooien, maar weet jij ook de weg bij de voetbalclubs in de regio? Speel dan… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij een overwinning zou de kopgroep van deze competitie in 2D in het zicht blijven. Dat gold deze middag voor de beide ploegen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Wie geïnteresseerd is in de voetbalsport, krijgt mooie beelden in het hoofd bij de namen Nou Camp, Old Trafford en Bernabeu.… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Na Geldrop komt rksv Heeze zondag onze vijfde plaats aanvallen. Een goed resultaat slaat die attaque (voorlopig) af Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven