Nieuws

Spanningen in de (najaars)competities

03 november 2016
www.bladella.nl
Zaterdag spelen O9-1 en O11-1 voor een koppositie in hun klasse. Ook andere teams kunnen support gebruiken om tot mooie resultaten te komen.

Topmatchen
O9-1 en O11-1 (F1 en E1) spelen om 9 uur thuis een belangrijke wedstrijd. O9 neemt het op tegen koploper De Valk die 2 punten voorsprong heeft. O11 gaat het veld op om tegen koploper Hapert bij winst op gelijke hoogte te kunnen komen wat verliespunten betreft.
Om 10 uur treedt ook O13-4 aan tegen een koploper. Dommelen 4 heeft 3 verliespunten minder dan ons blauwwit.
In Nuenen speelt ons ongeslagen O15-3 om 12:15 uur tegen het eveneens nog ongeslagen Nuenen O15-5.
 
Overige kanshebbers bij de jeugd op dit moment
  O9-2
 
O11-4
is momenteel koploper, maar heeft de komende weken nog de toppers tegen Reusel Sport en Bergeijk tot een goed einde te brengen
samen met Audacia en Beerse Boys op kop, maar met 3 verliespunten meer
O15-2
 
O15-4
staat op 3 punten van koploper EFC, maar moet verders nog veel meer teams in de gaten houden die allemaal ook in de buurt staan
staat ook bovenin en heeft samen met EFC 3 verliespunten meer dan koploper De Weebosch
O17-3
O19-3
bezet een mooie 2e plaats, met 2 verliespunten meer, achter koploper DEES
gaat op de helft van hun competitie samen aan kop met Bergeijk
O19-1
 
staat al 6 punten los en dat kunnen er zaterdag nog meer worden als bij naaste achtervolger Acht een goed resultaat wordt geboekt. Deze topper in Acht begint om 14:30 uur.
 
Senioren
Bij de senioren staat Bladella 8 er goed voor. De grootste concurrent op dit moment, Sterksel 2, heeft eenzelfde aantal verliespunten. Het 4e en Za3 hebben de top nog enigszins in het vizier, maar om rond de winterstop bij die top te geraken moet het wel erg mee gaan zitten.
Alle troeven op het eerste dan maar... Zondag komt koploper FC Eindhoven Av op bezoek, dat 2 punten meer vergaarde dan onze Schippers’ mannen. Bij winst wordt de koppositie dus overgenomen. Maar ja, dan moet er meer gescoord gaan worden dan afgelopen zondag tegen PSV...

Beker
Afgelopen week werd er geloot voor de derde ronde van de districtsbeker. De Schippers’ mannen mogen het op zondag 20 november op gaan nemen in en tegen Bergeijk. Die winnaar treft dan op zondag 18 december de winnaar van Braakhuizen - Helvoirt. Ook die bekerwedstrijd dient dan buitenshuis afgewerkt te worden.
Bladella 2 neemt het over twee weken in de derde ronde thuis op tegen de reserves van Rood Wit V.
Zaterdag 3 heeft voor de beker (2e ronde) op 19 november nog een uitmatch tegoed bij TGG Za3.
 

 
www.bladella.nl
Weet jij alles over de Eredivisie en de internationale toernooien, maar weet jij ook de weg bij de voetbalclubs in de regio? Speel dan… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij een overwinning zou de kopgroep van deze competitie in 2D in het zicht blijven. Dat gold deze middag voor de beide ploegen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Wie geïnteresseerd is in de voetbalsport, krijgt mooie beelden in het hoofd bij de namen Nou Camp, Old Trafford en Bernabeu.… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Na Geldrop komt rksv Heeze zondag onze vijfde plaats aanvallen. Een goed resultaat slaat die attaque (voorlopig) af Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven