Nieuws

1 - 0 winst op topfavoriet Wilhelmina Boys!

05 september 2016
www.bladella.nl
Anel Selimomovic werd de matchwinner door in de 57e minuut een prima voorzet van Bart de Jong binnen te koppen.

Mascotte Ties van Eekert had vooraf gedroomd van een stunt. Hij mag vaker dromen want een tot de tanden toe gewapend Bladella behaalde een verdiende overwinning op topfavoriet Wilhelmina Boys.
 
Beide ploegen maakten er een leuke en spannende wedstrijd van. Bladella kwam uitstekend uit de startblokken en reeds in de 1e minuut had Ruud Leermakers de 1 – 0 binnen kunnen koppen, maar de bal ging rakelings naast het doel. De Boys uit Best schrokken er van. Bladella bleef de aanval kiezen en in de 11e minuut kwam de ijverige Bart de Jong goed door. De Boys konden slechts redding brengen via een hoekschop. Even later kon de snelle Rob van de Boom slechts afgestopt worden middels een grove overtreding, die ook prompt geel opleverde. In de 23e minuut was het Cas Vosters die na een scrimmage van dichtbij in kon schieten, maar de doelman stond in de weg. Even later kon Anel Selomivic bijna een fout van doelman Tom Molenberg afstraffen, maar zijn schot op een leeg doel kon nog net geblokt worden. Pas na een half uur zagen we de eerste kans voor Wilhelmina Boys. Ruben Rodrigues kwam in vrije schietpositie, maar doelman Nick Vermeiren stond zijn mannetje. Kort voor rust werd Bart de Jong vrij voor de keeper gezet. Zijn schuiver ging rakelings naast het doel.
 
In de tweede helft werden de Wilhelmina Boys wat sterker, creëerden ook wat kansjes maar gescoord werd er niet. In de 56e minuut zagen we weer een uitstekende kans voor Bart de Jong, maar wederom was zijn schot niet doeltreffend. Een minuut later was het wel raak. Goed werk van Mark Hendriks bracht de bal bij Cas Vosterts. Deze zag de vrijstaande Bart de Jong, bezorgde hem de bal en er kwam een afgemeten voorzet van Bart de Jong op Anel Selimovic die hard raak kopte. In de 75e minuut werd de geblesseerde Cas Vosters vervangen door Ron Coolbergen. Wilhelmina Boys ging op jacht naar de gelijkmaker en ondanks enkele hachelijke momenten voor het Bladella doel hielden de Schippers-mannen keurig stand.
 
Het Bladella publiek liet zich in deze fase niet onbetuigd en schreeuwden de ploeg naar het einde. In de slotfase werden Stijn Wouters en Bart de Jong nog vervangen door Roel Seegers en Jeroen Veron. De spanning was in de slotfase te snijden en na 6 minuten blessuretijd vond scheidrechter Mario van Dinter het welletjes en floot voor het einde. Het publiek had weer eens kunnen genieten van een goed en zeer gemotiveerd spelend Bladella.

Bekijk hier de foto's en lees ook het verslag op de WB clubsite.
 
Assistent-scheidsrechter John Daniels werd afgelopen vrijdagavond uitgeroepen tot clubman van het jaar. Proficiat John!
Zondag 11 september speelt Bladella in Eindhoven tegen nieuwkomer Wodan.
2016-10-01

Bladella - Wilhelmina Boys 1-0

Bladella - Wilhelmina Boys (1-0)01
Bladella - Wilhelmina Boys (1-0)02
Bladella - Wilhelmina Boys (1-0)03
Bladella - Wilhelmina Boys (1-0)04
Bladella - Wilhelmina Boys (1-0)05
Bladella - Wilhelmina Boys (1-0)06
Bladella - Wilhelmina Boys (1-0)07
Bladella - Wilhelmina Boys (1-0)08
Bladella - Wilhelmina Boys (1-0)09
Bladella - Wilhelmina Boys (1-0)10
Bladella - Wilhelmina Boys (1-0)11
Bladella - Wilhelmina Boys (1-0)12
Bladella - Wilhelmina Boys (1-0)13
Bladella - Wilhelmina Boys (1-0)14
Bladella - Wilhelmina Boys (1-0)15
Bladella - Wilhelmina Boys (1-0)16
Bladella - Wilhelmina Boys (1-0)17
Bladella - Wilhelmina Boys (1-0)18
Bladella - Wilhelmina Boys (1-0)19
Bladella - Wilhelmina Boys (1-0)20
Bladella - Wilhelmina Boys (1-0)21
Bladella - Wilhelmina Boys (1-0)22

 
www.bladella.nl
Weet jij alles over de Eredivisie en de internationale toernooien, maar weet jij ook de weg bij de voetbalclubs in de regio? Speel dan… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij een overwinning zou de kopgroep van deze competitie in 2D in het zicht blijven. Dat gold deze middag voor de beide ploegen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Wie geïnteresseerd is in de voetbalsport, krijgt mooie beelden in het hoofd bij de namen Nou Camp, Old Trafford en Bernabeu.… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Na Geldrop komt rksv Heeze zondag onze vijfde plaats aanvallen. Een goed resultaat slaat die attaque (voorlopig) af Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven