Nieuws

Hamid legt Kader Bovenbouw plannen voor

02 september 2016
www.bladella.nl
Afgelopen donderdag 1 september had de kersverse coördinator Bovenbouw Prestatief Hamid Aouaj zijn eerste centrale overleg moment met de trainers/leiders van de prestatieve teams. 
 

Nadat Hamid zijn persoonlijke CV toelichtte met de gemaakte ‘voetbalstappen’ (Venray, Tongelre , de Valk, WVVZ, Wodan, TC3 en TC2) was het de beurt aan de aanwezige kaderleden om zich voor te stellen met de functie welke zij bij Bladella bezetten.
Opdracht van de TBJ (Technisch Beleid Jeugd) is om elk team VERPLICHT te laten spelen in het 1-4-3-3 systeem en daarbij zoveel mogelijk spelers in de selectie van het eerste te brengen. Hiervoor zal de nadruk liggen om intensievere trainingsarbeid te leveren (minder stilstaan). Op dinsdag zal er gezamenlijk worden getraind met JO15/1 en 2 als ook JO13/1 en 2. De trainingen zullen gericht zijn op voetbal met bal en conditie. 
Voordelen daarbij  zijn:
-) het hele seizoen fitte spelers
-) voorkomen blessures en
-) het winnen van duels 
Ook was er plaats voor discussie m.b.t. vervanging spelers, consequenties, teleurstellingen, niet elke week roulerend, kansen, verandering… Steeds de volgorde in het oog houdend clubbelang/teambelang/individueel belang. 
Verder werd de wens uitgesproken om
  • in februari met schaduwteams te komen en toekomst gericht kijken.
  • met “train de trainer” kunnen zowel Roland Roefs, Joris Tuns als Hamid Aouaj worden ingezet, dit eveneens voor de recreatieve teams.
  • er zal bij de KNVB een aanvraag worden gedaan om een junioren trainerscursus te houden in Bladel bij voldoende deelname. Dit zijn 10 lessen van 3 uur 1,5 uur praktijk en 1,5 uur theorie.
  • kosten worden door Bladella gedragen
Ook werd afgesproken om dit overleg, zeker in de beginfase, maandelijks te laten terugkeren om feeling met elkaar te houden en de ingezette weg te controleren of bij te stellen maar vooral ELKAAR AAN TE SPREKEN.
 
De neuzen stonden duidelijk dezelfde kant op en dat belooft wat voor de toekomst. Natuurlijk moeten we niet veranderen om te veranderen maar anders benaderen om te verbeteren. Kwalitatief naar een hoger niveau van club, van vereniging, van team, van trainer en van individu.
Tot slot maakte Christian van Gorp nog melding van de mogelijkheden welke de site ons biedt. Met communicatie, met aanvoer copy (jeugdreport, verslag) als ook de presentielijsten welke de trainers/leiders verplicht worden bij te houden en dit thuis op eigen PC maar ook middels een app op telefoon in een handomdraai kunnen doen. Zelfs teamopstellingen en vervangingen kunnen daarmee worden vastgelegd. Alexander Fransen (JO13-2) kon er gepassioneerd over vertellen.   
De start is gemaakt en Hamid wil graag samen stappen voorwaarts maken. 
 

 
www.bladella.nl
Weet jij alles over de Eredivisie en de internationale toernooien, maar weet jij ook de weg bij de voetbalclubs in de regio? Speel dan… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij een overwinning zou de kopgroep van deze competitie in 2D in het zicht blijven. Dat gold deze middag voor de beide ploegen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Wie geïnteresseerd is in de voetbalsport, krijgt mooie beelden in het hoofd bij de namen Nou Camp, Old Trafford en Bernabeu.… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Na Geldrop komt rksv Heeze zondag onze vijfde plaats aanvallen. Een goed resultaat slaat die attaque (voorlopig) af Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven