Nieuws

Nieuw trainingsschema

17 augustus 2016
www.bladella.nl
Na het nodige puzzelwerk is het schema van de wekelijkse trainingen samengesteld. Zie hier onder de indelingen van trainingsvelden met -tijden voor seizoen 2016/2017.

Verschuivingen
Door de nieuwe structuur bij de jeugd werden de selecties met drie teams uitgebreid (O13-2, O15-2 en O17-2). Ook logisch dat die teams voor hun trainingen tegelijkertijd op het veld staan. De complete F-groep (Onder 9) krijgt gelegenheid om 2x per week te trainen. Voor deze groep staat op donderdag een circuittraining gepland, de O11-groep gaat op woensdag circuiten. Op de dinsdag en de donderdag wordt het daardoor op de trainingsvelden (en in de kleedlokalen!) wat drukker. Die gegevens veroorzaakten wat verschuivingen in het trainingsschema van het beginnend seizoen.
 
Donderdags
Vooral bij de invulling van de donderdagavond was veel pas- & meetwerk nodig. Voor die avond is voor op de twee kunstgrasvelden gekozen voor drie i.p.v. twee blokken. Zowel ‘Onder negen’ (de vroegere F), als ‘Onder 13’ (vroegere D) gaan om 18 uur starten (beter nog om 17:45 uur). Om 19 uur moet dan O17-1 en 2, VR1 en de seniorengroep van 4e/7e kunnen beginnen. Daarna, vanaf 20:15 uur, komen op veld 1 en 2 de overige senioren nog in actie. Om, met overlappende tijden, het gesmeerd te laten verlopen zijn goede, praktische afspraken nodig. Een aantal aanvangstijden wijkt dus ook af van die van de dinsdagavond.

Improviseren
Vanwege de late vakanties hier in het zuiden zal de opstart van het nieuwe seizoen wat improvisatie vereisen. De scholen bijvoorbeeld beginnen pas vanaf maandag 5 september, terwijl het eerste volle jeugdprogramma al zaterdag daarvoor, op 3 september, staat gepland. Toch handig als de veelal nieuwe teams van tevoren elkaar al eens op het veld getroffen hebben. De senioren B categorie, maar ook de standaard jeugdteams O19, O17 en O15) gaan in het kermisweekend (zaterdag 27 en zondag 28 aug.) bekeren en Bladella 1 en 2 zelfs al week eerder.
 
Start trainingen
Een groep van minimaal 30 tot 40 senioren is ondanks de zomerstop niet ‘gestopt’ geweest ...
De mannen van de A-selectie (1e - 2e) zijn ook al weer een tijdje met een sterk wisselde groep aan de gang. Ook de jeugdselectieteams hebben afgelopen week de trainingen weer hervat.
G1 (verhuist van de dinsdag naar de woensdag) heeft haar eerste training op woensdag 24 augustus. De overige jeugdteams gaan na het voetbalkamp (24 t/m 26 augustus) en na Bladel kermis (28 t/m 30 augustus), dus vanaf woensdag 31 augustus, weer aan de gang. Overigens wordt door alle selectieteams met de kermis ‘gewoon’ getraind.
 
Het indelingsschema geldt vanaf 31 augustus.


 
www.bladella.nl
Weet jij alles over de Eredivisie en de internationale toernooien, maar weet jij ook de weg bij de voetbalclubs in de regio? Speel dan… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij een overwinning zou de kopgroep van deze competitie in 2D in het zicht blijven. Dat gold deze middag voor de beide ploegen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Wie geïnteresseerd is in de voetbalsport, krijgt mooie beelden in het hoofd bij de namen Nou Camp, Old Trafford en Bernabeu.… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Na Geldrop komt rksv Heeze zondag onze vijfde plaats aanvallen. Een goed resultaat slaat die attaque (voorlopig) af Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven