MS Schippers presenteert zich als hoofdsponsor

17 juli 2016
www.bladella.nl
Met een enthousiast PR-team trok de firma Schippers als sponsor meteen al ten strijde. Kosten nog moeite werden gespaard om er op 16 juli een fantastische voetbalhappening van te maken.

Het werd een middag met mooi weer, veel ambiance, een trapwedstrijd voor de jeugd, een voetbalwedstrijd met aardig kijkspel en een muzikale derde helft.

Opvallend groen
De groene koe op de kassa, het kippenhok bij de entree van de kantine en de boerderij-boarding van het trainingsveldje hadden het paars van de vorige sponsor DeTipmast verdreven. Van deze happening wilde Schippers bij Bladella een alternatief personeelsfeest maken met voor elk wat wils. En Bladella wilde graag mee feesten.
Allereerst was er een kalverhutschietwedstrijd. De jeugd probeerde zoveel mogelijk ballen in de Schippers dierenhutten te doen verdwijnen. De winnaars Noud Oostdijk, Max Bohncke, Thijs Hendriks en Thijs Leermakers wonnen in hun categorie en kregen als beloning als eerste een echt Bladella-Schippers shirt overhandigd.
De groene selectie van MS Schippers
Tijdens die prijsuitreiking waren de teams van de Bladella-selectie en ook de selectie van MS Schippers het veld opgekomen voor de warming up als voorbereiding op de wedstrijd. MS Schippers achtte zich beslist niet kansloos want het bedrijf heeft een aantal werknemers die beslist wel een potje kunnen voetballen. Dat wilden ze wel eens laten zien.
Er was een kwaliteitsselectie geweest, er was getraind en de coaches Ivo Cattestaart en Gijs Kennis, in gifgroene pakken, vuurden hun mannen vanaf het begin fanatiek aan. Alles wees er op dat Bladella ferm aangepakt zou worden. Bij de het oplopen van het veld van de twee teams was alles in Champions League-finale-stijl, de beker, de jongens en de meisjes van de line-up, de muziek, het vuurwerk, de uitmonstering van het arbitrale trio en natuurlijk de twee teams. Een prachtige entourage. Werkelijk niets was aan het toeval overgelaten.
Groen-blauwwit in evenwicht (1 – 1)
Bladella-coach Huub Vermeulen en zijn nieuwe assistent Joris Tuns hadden hun manschappen voorzichtigheid aangeraden in de eerste fase. Ze wilden beslist niet verrast worden door een vroeg tegendoelpunt en dan achter de feiten aanlopen. Dat verhinderde niet dat het begin van twee kanten zenuwachtig was, iets waar Bladella zich het eerst van herstelde. Er werd fel gespeeld, er waren voortdurend hinderlijke overtredingen met nogal wat blessurebehandelingen. Gelegenheidscommentator Evert ten Napel roemde de energie van de dubbele medische staf die voortdurend het veld op kwamen rennen.
In de 29ste minuut kwam Bladella op een verdiende voorsprong, 1 – 0, door een schuiver van voorspeler Ibou Bot. Die reageerde attent op een fraaie vrije trap van Bart de Jong en schoof de bal vanaf 5 meter in het doel. In de eerste helft bleef Bladella verder de bovenliggende partij. Net voor rust kreeg Cas Vosters nog een mooie gelegenheid maar keeper Ben Brebels onderscheidde zich.
Blauwwit wint met penalty’s
Na rust kwam Bladella gewaarschuwd uit het kleedlokaal. Het ging redelijk agressief te werk om de angel snel uit de aanval van MS Schippers te halen. Dat lukte: Martijn Michiels liep zich steeds te pletter en het terughangende talent Stijn Molenberghs kwam niet door de ervaren Bladella-defensie. Die verdediging kreeg hulp van de nieuwe doelman Bladella-doelman Nick Vermeiren die meteen liet zien dat hij door zijn postuur, zijn ervaring en de rust die hij in defensie brengt een waardevolle aanvulling is bij de blauwwitten. In de 78ste minuut, terwijl de druk van het groene team van Schippers op het Bladella-doel langzaam opliep, zorgde hij er met een katachtige sprong naar de bovenhoek voor dat Bladella de voorsprong behield.
In de laatste minuut van de extra tijd was hij wel machteloos op een doorkopbal via het kale hoofd van Rob van Beek. Hij bleef aan de grond genageld. Na het eindsignaal van de goedleidende heer Brekelmans werd het dus penaltyschieten om een uiteindelijke winnaar te krijgen. Daarin bleek Bladella het meest zekere team met maar één misser. MS Schippers miste drie maal. Daarmee  haalde Bladella de winst binnen.
Blauwwit-groene verbroedering
Directeur Mark Schippers en voorzitter René Walenberg overhandigden aan Bladella-aanvoerder Ruud Leermakers de enorme beker die in ieder geval voor één jaar in de prijzenkas van VV Bladella zal staan blinken. Wellicht dat het team van MS Schippers zich bij het begin van de volgende competitie meldt voor een revanche.
 
Na de wedstrijd was het weer goed toeven op het Bladella-terras. Dit keer waren de blauwwitte kleuren duidelijk minder overheersend en moest er zo nu en dan plaats gemaakt worden voor het felle groen van de nieuwe hoofdsponsor. De bierkraan ging open en met muziek van super DJ’s als Feest DJ Jens, Pindakaas, Ardistic en Aap uit de Mouw bleef het, na dit sensationele begin van de samenwerking tussen de twee Bladelse partners, nog lang onrustig aan de Smagtenbocht.

Kalverhut trappen

Bladella - MS Schippers


 
www.bladella.nl

Spiegelen aan Best Vooruit

25 februari 2020
De Bladella bekerkaravaan trekt donderdag 5 maart naar Best: goede herinneringen ophalen en wellicht 'n kwartfinaleplaats. Lees verder »
 

21 februari 2020
 
www.bladella.nl

Wà uurkes vurraf…!!

18 februari 2020
Op de ‘lèste donderdag’ barst carnaval volledig los..!! Wie wordt op de Smagtenbocht prins?! Zorg dat jij er bij bent!! Lees verder »
 
www.bladella.nl

Tivoli - Bladella 0 - 10

17 februari 2020
Bladella deed deze zondag wat er werd verwacht: winnen tegen de rode lantaarndrager, drie punten meebrengen naar Bladel en daarmee weer… Lees verder »
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
31-01-2019 Lees verder »

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
05-03-2017 Lees verder »
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
12-08-2016 Lees verder »
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
12-04-2016 Lees verder »
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
16-07-2015 Lees verder »