Nieuws

Kalverhut trappen!

12 juli 2016
www.bladella.nl
Groot spektakel a.s. zaterdag 16 juli, da's onderhand wel duidelijk! Ook voor de jeugd? Jazeker: ‘kalverhut trappen!’ Doe mee..!!!

In de MS Schippers-stijl, kan elk jeugdlid proberen van een afstand de bal in de kalverhut te schieten, te knallen of te plaatsen. Een soort ‘latje trappen’ maar dan anders of 'penaltyschieten zonder keeper', maar ook net iets anders. Maar heel simpel dus voor jou....!
Voor de winnaars per categorie liggen er prijzen klaar! Win het prachtige nieuwe shirt van Bladella!
 
Geef je simpel op (klik hier) en zorg dat je zaterdagmiddag om 13:30 uur startklaar staat.
Nog meer spektakel
Na jouw optreden volgt nog veel meer spektakel! Groen vuurwerk met 10.000 klappers gaan rond 14:30 uur de lucht in als startsein voor de strijd om de ‘passion for farming’ cup. Het keurkorps van Bladella neemt het op tegen een team met vermaarde internationale voetballers van ‘MS Schippers’. Nederlands beste radiojournalist Evert ten Napel is zelfs gecontracteerd om van deze openingswedstrijd met nieuwe hoofdsponsor MS Schippers live verslag te doen. De algehele organisatie is in handen gelegd van Ferry van de Zaande. Dan komt het allemaal meer dan goed!!
 
Feest in de tent
Na afloop barst dan ook nog eens een verbroederingsfeest los. Het dak gaat er af!! Alles is uit de kast gehaald om er een prachtige feestdag van te maken. Aan de inwendige mens is natuurlijk ook gedacht. Niemand komt iets te kort. En met feestmuziek van bekende DJ’s als Jens, Ardistic, Pindakaas en Aap uit de Mouw kan de dag natuurlijk helemaal niet meer stuk. Tot zaterdag!!

 
www.bladella.nl
Weet jij alles over de Eredivisie en de internationale toernooien, maar weet jij ook de weg bij de voetbalclubs in de regio? Speel dan… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij een overwinning zou de kopgroep van deze competitie in 2D in het zicht blijven. Dat gold deze middag voor de beide ploegen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Wie geïnteresseerd is in de voetbalsport, krijgt mooie beelden in het hoofd bij de namen Nou Camp, Old Trafford en Bernabeu.… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Na Geldrop komt rksv Heeze zondag onze vijfde plaats aanvallen. Een goed resultaat slaat die attaque (voorlopig) af Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven