Nieuws

Ontvangst MS Schippers als nieuwe hoofdsponsor

09 juli 2016
www.bladella.nl
Zaterdag 16 juli is er op de Smagtenbocht een spectaculair programma om de komst van de nieuwe hoofdsponsor te vieren, met voor elk wat wils!!!!

Via de media, onder andere de Bladella-site, filmpjes op Facebook en artikelen in de pers kan het je niet ontgaan zijn dat er op zaterdag 16 juli bij Bladella weer van alles te doen is.
 
Kalverhut-trappen’ voor de jeugd
In het voorprogramma, tussen 13.00 en 14.00 uur, is er voor de jeugd een competitie ‘Kalverhut-trappen’. Bij deze variant van het bekende penaltyschieten gaat het er inderdaad om zo vaak mogelijk een bal in de Kalverhut, van MS Schippers uiteraard, te schieten. Tegen twee uur wordt de finale hiervan op het hoofdveld afgewerkt. Daarna is daar ook de prijsuitreiking.
 
Vier jaar Bladella – MS Schippers
De prijsuitreiking gebeurt door voorzitter René Walenberg van VV Bladella en Mark Schippers, directeur van MS Schippers. Zij zullen dan even na twee uur de verbintenis voor vier jaar Bladella – MS Schippers publiekelijk vastleggen. De heren gaan beide bij dit officiële gedeelte kort het woord nemen.
 
En dan kan wedstrijd echt beginnen
Op het hoofdveld hebben de beide selecties zich vanaf half twee met een fanatieke warming up  voorbereid op de komende voetbalwedstrijd die om 14.30 uur precies gaat beginnen. Na de prijsuitreikingen en de toespraken is het aan hen om er een sportieve wedstrijd en er voor het publiek ook een feestelijke voetbalhappening van te maken.
 
Met commentaar van Evert ten Napel
De opkomst zal al zonder meer spectaculair zijn. De twee teams komen het veld op begeleid door muziek, met vuurwerk en, dat is op de Smagtenbocht nog nooit gehoord, het begeleidende commentaar van de welbekende Evert ten Napel. Na de wedstrijd is er meteen aansluitend op het hoofdveld de uitreiking van de beker, eentje waar de trofee van de Champions League een puntje aan kan zuigen, voor de aanvoerder van het winnende team.
 
Feest in de tent
En dan begint het verbroederingsfeest in de kantine en in de Bladella- tent. Kosten noch moeite zijn gespaard om er een prachtige middag van te maken. Aan de inwendige mens is natuurlijk uitermate goed gedacht. Niemand komt iets te kort. En met de feestmuziek van bekende DJ’s kan de dag natuurlijk niet meer kapot. Wat dacht je van achtereenvolgens: tot zeven uur DJ Fens, van zeven tot acht DJ Ardistic, van acht tot negen Pindakaas en, om af te sluiten, tot 22.00 uur  Aap uit de mouw.
 
Tot 16 juli, tot Bladella, tot MS Schippers
Ter afsluiting van deze geweldige dag dus muziek en plezier van voetbalvrienden waarbij iedereen, voetballiefhebber of niet, vriend of vrienden van, woonachtig in Bladel of ver daarbuiten, is uitgenodigd om er een spetterende en onvergetelijke derde helft van te maken.

 
www.bladella.nl
Weet jij alles over de Eredivisie en de internationale toernooien, maar weet jij ook de weg bij de voetbalclubs in de regio? Speel dan… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij een overwinning zou de kopgroep van deze competitie in 2D in het zicht blijven. Dat gold deze middag voor de beide ploegen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Wie geïnteresseerd is in de voetbalsport, krijgt mooie beelden in het hoofd bij de namen Nou Camp, Old Trafford en Bernabeu.… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Na Geldrop komt rksv Heeze zondag onze vijfde plaats aanvallen. Een goed resultaat slaat die attaque (voorlopig) af Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven