Nieuws

Gemeente Bladel huldigt haar jeugdkampioenen

08 juli 2016
www.bladella.nl
Kampioen zijn betekent de beste zijn van jouw gelijken. In Bladel kan men diverse sporten bedrijven en dus ook op vele gebieden uitblinken. De Gemeente huldigt jaarlijks haar jeugdige kampioenen.

Dat zijn er nogal wat, we doen op dat gebied erg goed mee.
 
Afgelopen vrijdag, 8 juli, was de jaarlijkse kampioenenhuldiging. Bladella was met zeven jeugdteam van de partij. De voetballers van F2, F4, F7, E1, E2, E6 en D1 hadden de eer op het podium ten overstaan van veel publiek een officiële huldiging te mogen ondergaan. Kampioen worden vergeet je je leven niet, zeker niet als er een dergelijke huldiging op volgt. De spelers kregen een diploma en een medaille.
De huldiging werd omlijst met een optreden van High Energy en demonstraties van de Koreaanse vechtsport Hanmudo en Thaiboksen.
 
Er waren twee prominente sporters uit onze gemeente uitgenodigd. Wielrenner Twan Castelijns uit Hapert vertelde over zijn deelname aan de Ronde van Italië. Daarna kwam onze eigen Lotte van Veldhoven gestoken in het shirt van de Nederlandse damesvoetbalploeg van 15 en 16 jarigen. Ze  was pas terug van een internationaal toernooi in Noorwegen waar ze als speelster van het Nederlands elftal aan heeft deelgenomen. Momenteel voetbalt ze het liefst nog met jongens maar dat zal gaan veranderen. Het plan is om bij het damesteam van Eindhoven te gaan spelen, maar haar grote doel is om over een vijftal jaren in het Nederlands damesteam te spelen.
 
Ambitie, daar draait het om wil je kampioen worden. Dat werd duidelijk op deze goed georganiseerde en gezellige huldiging.
2016-07-09

Kampioenenhuldiging 2015-2016


 
www.bladella.nl
Weet jij alles over de Eredivisie en de internationale toernooien, maar weet jij ook de weg bij de voetbalclubs in de regio? Speel dan… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij een overwinning zou de kopgroep van deze competitie in 2D in het zicht blijven. Dat gold deze middag voor de beide ploegen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Wie geïnteresseerd is in de voetbalsport, krijgt mooie beelden in het hoofd bij de namen Nou Camp, Old Trafford en Bernabeu.… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Na Geldrop komt rksv Heeze zondag onze vijfde plaats aanvallen. Een goed resultaat slaat die attaque (voorlopig) af Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven