Nieuws

Laatste puzzelstukjes

06 juli 2016
www.bladella.nl
Vorige week meldden we dat het organogram bijna volledig blauw kleurde. Nu kunnen we verheugd mededelen dat ...

voor de functie Coördinator Bovenbouw Prestatief (CBP) mondeling al afspraken gemaakt zijn met een ervaren voetbalman. Daarmee is deze relevante technische functie in het nieuwe plan ook ingevuld.
 
Aan de bezetting van trainers en leiders bij elk team is grote aandacht geschonken met steeds daarbij horende afwegingen van bezetting, karakter, uitdaging….. Het kader van “Bovenbouw Recreatief” heeft onder leiding van Mart Wouters reeds bijeen gezeten om invulling te geven aan verwachting en wensen van het nieuwe seizoen. Eenzelfde bespreking is er geweest met de groep “Prestatief Bovenbouw”. Opvallend hierbij was naast een kritische houding ook een positieve kijk op de gang van zaken. Vooral ook om de trainer naast aandacht ook hulp en opleiding aan te bieden. Dit kan gebeuren in combinatie met trainingsavonden en zal vooral ook praktijkgericht zijn.
 
A.s. donderdag 14 juli staat om 19.30 uur de jaarafsluiting van de jeugd gepland in ons clubhuis. Doel is om het seizoen af te sluiten maar vooral ook om vooruit te kijken naar het nieuwe seizoen. Uiteraard zal de nieuwe opzet besproken gaan worden en zal Cees van Hintum namens TBJ (Technisch Beleid Jeugd) een korte toelichting geven. Hopelijk kan de nieuwe Coördinator Bovenbouw Prestatief zich dan ook voorstellen.  
 
Kortom, we kijken uit naar de vakantie maar vooral naar de start van het seizoen 2016-2017

Klik hier voor organogram tot dusver…   
 

 
www.bladella.nl
Weet jij alles over de Eredivisie en de internationale toernooien, maar weet jij ook de weg bij de voetbalclubs in de regio? Speel dan… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij een overwinning zou de kopgroep van deze competitie in 2D in het zicht blijven. Dat gold deze middag voor de beide ploegen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Wie geïnteresseerd is in de voetbalsport, krijgt mooie beelden in het hoofd bij de namen Nou Camp, Old Trafford en Bernabeu.… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Na Geldrop komt rksv Heeze zondag onze vijfde plaats aanvallen. Een goed resultaat slaat die attaque (voorlopig) af Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven