Nieuws

EK-columns bij Bladella

09 juni 2016
www.bladella.nl
Het EK in Frankrijk is niet boeiend omdat Nederland niet mee doet?? Dat is bij Bladella zeker niet zo!!!

Vanaf het moment dat de bal gaat rollen zitten ze er weer klaar voor, de vertrouwde Bladella-schrijvers. Meteen na de wedstrijd kruipt één van hen achter de PC en noteert een originele kijk op de derde goal die echt wel buitenspel was, op de zoveelste woede-uitbarsting van Zlatan, op de kleuren in het net in het stadion van Lyon, over het spelershotel van de Engelse ploeg tegenover een beruchte afwerkplek of ze vergasten je op een nog meer sappige anekdote van de eeuwige trainer van Spanje, Vicente Del Bosque. 
 
Kortom, je bent gewapend, je kunt schoten vanuit alle hoeken en standen verwachten.
Laat je prettig verrassen door een boeiende column die dank zij de medewerking van Chris en Peer binnen 24 uur na het laatste fluitsignaal op deze site te lezen is.
En, na iedere wedstrijddag is er nieuwe aanvoer!!!
 
Van wie kun je boeiende bijdragen verwachten?
In ieder geval van Jos Cosijns, Pieter Abrahams, Jesper Soetens, Wout Fassbender, Jan Verhoeven, Niek Panjoel, Stijn Heusschen, Harrie Fiers en wellicht nog andere coryfeeën.
 
Veel plezier de komende weken, met het EK-voetbal uit Frankrijk en vanuit onze commentaarpositie bij Bladella. 
 

 
www.bladella.nl
Weet jij alles over de Eredivisie en de internationale toernooien, maar weet jij ook de weg bij de voetbalclubs in de regio? Speel dan… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij een overwinning zou de kopgroep van deze competitie in 2D in het zicht blijven. Dat gold deze middag voor de beide ploegen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Wie geïnteresseerd is in de voetbalsport, krijgt mooie beelden in het hoofd bij de namen Nou Camp, Old Trafford en Bernabeu.… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Na Geldrop komt rksv Heeze zondag onze vijfde plaats aanvallen. Een goed resultaat slaat die attaque (voorlopig) af Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven