Nieuws

Verslag jaarvergadering WFC

04 juni 2016
www.bladella.nl
Vrijdag 3 juni blikte supporters-club WFC terug op weer een seizoen Bladella. Enkele mooie initiatieven maar toch een bestuurscrisis. Een verslag…

Voorzitter Harrie Fiers opent met een constatering dat het seizoen op sportief gebied eerder matig dan redelijk is verlopen. Goede en minder goede wedstrijden, goede en minder goede resultaten wisselden elkaar af. Het leger van blauwe jassen was nog steeds paraat maar de gemiddelde leeftijd is hoger geworden en de animo om mee te doen minder. Maar supporter zijn Bladella is nog steeds: “nie niks!!!”
 
Opmerkelijk
Enkele zaken memoreerde hij speciaal: de ledenwerfactie leverde meer dan 50 nieuwe leden op, de voetbalquiz ‘El Clasico’, met Reusel Sport werd een mooi succes en op de ‘Avonden van de Lach’ werd echt gelachen. Wel jammer dat er ondanks dat nu zo moeilijk nieuwe bestuursleden te vinden zijn. Eerst stond de voorzitter stil bij het overlijden van de leden Piet Daniëls Frank van der Sanden.
 
Activiteiten van het seizoen 2015/16
  • Seizoensopening in september, jeugdspellendag met Bas en Kevin.
  • Shirtjes voor de kampioenen van de jeugd.
  • De discokar is opgeknapt.
  • Man of the Match: Cas Vosters.
  • Voetbalquiz El Clasico met finale op 19 februari
  • ‘De Avond van de Lach’
  • Drie maal loterij, met dank aan kopers, sponsoren en de ploeg Wout Poes.
  • Ledenwerving in december/januari; 57 nieuwe leden met 53 handdoeken
  • Twee kaartavonden
  • Fotocollage Jeroen Schilders
  • Traktatie penaltybokaal
  • Schenking aan de Bladella-selectie
  • Supersundays bij de wedstrijden tegen Reusel Sport en Hapert.
 
Financieel overzicht en verslag van de kascommissie
Gerard van Leeuwen heeft afgelopen seizoen de penningen beheerd. Hij startte in september en heeft die functie prima ingevuld. Johan Heesterbeek deed namens de tevreden kascommissie een kort verslag van hun bevindingen. Nadien was er een discussie over de hoeveelheid geld in kas en besteding van de benodigde gelden.
 
Bestuurszaken
Allereerst werd Gerard van Leeuwen officieel als penningmeester geïnstalleerd. Nadat drie bestuurskandidaten zich onlangs terugtrokken ontstond een aanzienlijk probleem. Hoe kunnen de niet herkiesbare leden Louis Wouters, Wil van Steensel en Harrie Fiers op korte termijn vervangen worden? Dat bleek niet goed mogelijk en ook in de vergadering stond niemand op om aan de bestuurstafel plaats te nemen.
 
De drie overgebleven bestuursleden Richard Schoofs, Will Vialle en Gerard van Leeuwen zien geen mogelijkheid om de initiatieven zonder hulp voort te zetten. Na een goed gesprek in de vergadering werd afgesproken dat ze per activiteit zullen bekijken of de leden/vrijwilligers zijn, die tot nu toe de kar mee trokken, bereid zijn op die toer verder te gaan. Als dat niet mogelijk blijkt kan die activiteit van WFC tijdelijk afgeblazen worden. De bestuursleden en de vergadering konden zich hierin vinden. Er zal dus in het vervolg door het bestuur voortdurend meer een beroep op de leden gedaan worden.
Op passende manier, en met een cadeaubon, werd van de vertrekkende bestuursleden afscheid genomen.
 
Rondvraag
Na een tip van Liesbeth Lemmens werd meteen actie ondernomen om de mat bij de entree te laten reinigen voor een meer ordentelijke entree van de kantine.
Harrie Fiers wijst op de datum van zaterdag 16 juli en de voetbalwedstrijd tussen de firma Schippers en Bladella 1 om de entree van de nieuwe sponsor op een spectaculaire manier in de schijnwerpers te zetten.

 
www.bladella.nl
Weet jij alles over de Eredivisie en de internationale toernooien, maar weet jij ook de weg bij de voetbalclubs in de regio? Speel dan… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij een overwinning zou de kopgroep van deze competitie in 2D in het zicht blijven. Dat gold deze middag voor de beide ploegen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Wie geïnteresseerd is in de voetbalsport, krijgt mooie beelden in het hoofd bij de namen Nou Camp, Old Trafford en Bernabeu.… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Na Geldrop komt rksv Heeze zondag onze vijfde plaats aanvallen. Een goed resultaat slaat die attaque (voorlopig) af Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven