Nieuws

Groots G-toernooi kan gaan beginnen!

24 mei 2016
www.bladella.nl
Het is zover! Zaterdag kan tegen tien uur begonnen worden aan het jaarlijks KNVB toernooi voor G-teams. Bladella tekent deze keer voor de organisatie, dus succes is verzekerd!

G-Voetbal is voor iedereen
Mensen met een lichamelijke of verstandelijke beperking hoeven dus niet alleen maar toe te kijken, maar kunnen ook zelf spelen. In bijna elke stad en regio zijn er clubs die ook G-voetbal aanbieden, zo ook bij Bladella. G-voetbal is geweldig: om zelf te doen, om er supporter van te zijn of om er als vereniging mee aan de slag te gaan. Ook bij Bladella is het G-voetbal een verrijking voor de vereniging gebleken!

Organisatie
De KNVB Zuid I zet jaarlijks op de kalender voor deze doelgroep een monstertoernooi, waaraan de meeste G-teams uit het district aan meedoen. Voor deze editie is aan Bladella de organisatie in handen gegeven. Onder de bezielende leiding van Roland van de Wiel en Christian van Gorp is daar goed werk van gemaakt. Met de hulp van een honderdtal vrijwilligers, en natuurlijk mede dankzij de steun van een aantal fantastische sponsoren, wordt komende zaterdag aan de deelnemers een geweldig voetbalfeest voorgeschoteld. Ambiance is verzekerd en ook de toeschouwer kan volop meegenieten.
 
Spectaculair
De opening is zeker al spectaculair. Even na tien uur marcheren alle deelnemers op muziek vanuit de vier hoeken tegelijk het hoofdveld op. Deze presentatie is in handen van spreekstalmeester Peter Bons. Dat wordt zonder twijfel al meteen een groots moment dat de deelnemers en het publiek kippenvel zal bezorgen. Daarna worden zij toegesproken door burgemeester Boy Swachten die daarmee het toernooi gaat openen. Om 10:30 uur wordt dan op acht velden aan de totaal 75 wedstrijden, verdeeld in vijf poules van ieder zes teams, begonnen. Tussendoor krijgen alle deelnemers ook nog de gelegenheid om te strijden voor een prachtige penaltybokaal.
 
400 deelnemers
Een dertig teams van dames en heren hebben zich aangemeld. Dat betekent dat er ruim 400 spelers actief zullen meedoen aan wedstrijden die van half elf in de morgen tot half vier in de middag gespeeld worden. In de pauze (12:30-13:30 uur) moeten de 520 lunchpakketten voor nieuwe energie gaan zorgen. Ook een liveoptreden van Christian Goossens, Bladels bekendste zanger van het levenslied, zorgt tijdens de middaglunch voor de nodige arbeidsvitaminen en stuwt de ambiance zonnodig naar nog grotere hoogte.
 
Geslaagd
Meedoen is belangrijker dan winnen! Maar toch verdienen alle deelnemers zo rond de klok van vier in de middag een welverdiende prijsuitreiking. Ook daar is stemming en ambiance die past bij de afsluiting van een mooie en geslaagde voetbaldag.
Sponsoren en alle medewerkers worden door Bladella nu al heel hartelijk bedankt.
 
Welkom bij Bladella !!!
TIP: kom zoveel mogelijk met de fiets (dit vanwege de te verwachte drukte op parkeerterrein en omgeving van sportpark De Smagtenbocht)

 
www.bladella.nl
Weet jij alles over de Eredivisie en de internationale toernooien, maar weet jij ook de weg bij de voetbalclubs in de regio? Speel dan… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij een overwinning zou de kopgroep van deze competitie in 2D in het zicht blijven. Dat gold deze middag voor de beide ploegen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Wie geïnteresseerd is in de voetbalsport, krijgt mooie beelden in het hoofd bij de namen Nou Camp, Old Trafford en Bernabeu.… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Na Geldrop komt rksv Heeze zondag onze vijfde plaats aanvallen. Een goed resultaat slaat die attaque (voorlopig) af Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven