Nieuws

Meer invulling voor nieuwe functies

21 mei 2016
www.bladella.nl
Voortgang in het bezetten van de functies. Leo Bohncke gaat als coördinator leiding geven aan de onderbouw prestatieve zijde. 

De coördinator onderbouw prestatief (COP) stuurt de leiders en trainers aan van E1 t/m E4 en F1 t/m F4 alsmede de trainingsgroep. Verder zijn er definitieve afspraken gemaakt met Frank van der Heijden  als coördinator keepers (CP). Met het richting geven aan de keeperstrainers voor zowel boven- als onderbouw is ook deze post ingevuld. Tevens heeft Christian van Gorp toegestemd om als coördinator methodiek (CM) de aangeleverde informatie voor trainingen etc. dusdanig in te richten dat deze planmatig voor de toekomst is geborgd.
afm: 636x960 max: 960x960 afm: 636x960 max: 960x960 afm: 424x640 max: 960x960

Dinsdagavond 24/5 (A t/m D) en woensdag 25/5 (E en F) liggen afspraken om de voorgestelde teamindelingen aan een laatste check out te onderwerpen. Trainers en leiders kunnen daarin nog hun zegje doen waarna de ‘voorlopige indelingen’ op de site worden getoond. LET WEL ook dit jaar worden ‘lagere’ teams GEEN ‘dumpteams’. Streven is om voor IEDEREEN een fijn nieuw seizoen in het vooruitzicht te stellen. Donderdagavond wordt besteed om de kaderleden te formeren bij deze teams. Een hele klus jaar op jaar maar met een positieve insteek gaan we ook dit met jullie klaren.
 
Een praktisch probleem bij de invulling van de coördinator bovenbouw prestatief (CBP) is het late tijdstip waarop deze functie ‘op de markt’ kon worden gezet. Desondanks heeft een eerste gesprek met een kandidaat ondertussen plaatsgevonden. Ook voor de coördinatoren onderbouw recreatief (COR) en bovenbouw recreatief (CBR) zijn we actief personen aan het benaderen.     
 
Mocht je ideeën hebben over de invulling of waar zie jij een ‘functie’ die bij je past, dan kun je altijd reageren op projectgroep@bladella.nl  of bel Hennie Bot 06-22528081.

 
www.bladella.nl
Weet jij alles over de Eredivisie en de internationale toernooien, maar weet jij ook de weg bij de voetbalclubs in de regio? Speel dan… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij een overwinning zou de kopgroep van deze competitie in 2D in het zicht blijven. Dat gold deze middag voor de beide ploegen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Wie geïnteresseerd is in de voetbalsport, krijgt mooie beelden in het hoofd bij de namen Nou Camp, Old Trafford en Bernabeu.… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Na Geldrop komt rksv Heeze zondag onze vijfde plaats aanvallen. Een goed resultaat slaat die attaque (voorlopig) af Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven