Nieuws

Vrijwilligers gezocht voor het G-toernooi

15 mei 2016
www.bladella.nl
Bladella-leden, laat je zien!!! Op zaterdag 28 mei organiseert Bladella een G-voetbaltoernooi voor Zuid1. Daarvoor zoeken we nog medewerkers. 

Een prachtig voetbaldag
Dertig teams hebben zich aangemeld, er komen die dag dus bijna 400 voetballers, dames en heren. Er is een spectaculaire opening, een gezamenlijke lunch en ook wordt er een penaltytoernooi gehouden. Er is genoeg te doen.
 
Begeleiders
Om alles in goede banen te leiden willen we bij ieder team een begeleider. Daarvoor hebben we nog mensen nodig die op deze manier de hele dag kunnen meehelpen. We rekenen erop dat veel Bladella-leden er dan tijd voor willen vrij maken.
 
Het programma
Om half negen (8.30 uur) gaat het sportpark open en om half tien zullen de teams aanwezig zijn. De spectaculaire opening staat gepland om tien uur en om half elf beginnen de wedstrijden. Om half één hebben we een gezamenlijke lunch met live muziek. Daar zitten dan al gauw 500 mensen, de voetballers en hun begeleiders, te eten. Om 13.30 uur starten we met het tweede deel van de wedstrijden en om 16.00 uur staat de prijsuitreiking gepland.
 
Aanmelden? Via de email.
Heb je Interesse om deze dag mee te helpen meld je dan deze week aan via rvdwiel63@gmail.com

 
www.bladella.nl
Weet jij alles over de Eredivisie en de internationale toernooien, maar weet jij ook de weg bij de voetbalclubs in de regio? Speel dan… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij een overwinning zou de kopgroep van deze competitie in 2D in het zicht blijven. Dat gold deze middag voor de beide ploegen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Wie geïnteresseerd is in de voetbalsport, krijgt mooie beelden in het hoofd bij de namen Nou Camp, Old Trafford en Bernabeu.… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Na Geldrop komt rksv Heeze zondag onze vijfde plaats aanvallen. Een goed resultaat slaat die attaque (voorlopig) af Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven