Nieuws

Penaltybokaal 2017 voor Pien Kraaijvanger

07 mei 2017
www.bladella.nl
Meer dan 50 deelnemers hadden zich voor 't Parelbosch penalty toernooi aangemeld. Bij de meisjes kwam Pien Kraaijvanger ...

uit JO11-2 als terechte winnares naar voren. In de finale van de JO13 categorie kwam Max van Rooij als beste uit de bus en bij de JO11 categorie had Sjors Lepelaars uiteindelijk zijn vizier het scherpst staan. Bij onze jongste jeugd JO9 liet Hille de Vries zijn voeten spreken en meldde hij zich voor de grote finale. 
 
Voor de GROTE finale tussen de drie categoriewinnaars en de beste dame stond ook keeper Stan van de Berg op doel. Pien Kraaijvanger wist hem het meest te passeren en kan zich een jaar lang Bladella's penaltykoningin noemen. Daarmee zet zij een unieke prestatie neer om als eerste vrouwelijke winnares de grootste trofee naar huis te slepen. Zij plaatst zich in het illustrere rijtje winnaars (vanaf 2006): Joey Fiers, Timo Vlems, Niels Krekels, Sven Tuijtelaars, Niek Janssen, Huib Liebregts, Stan Vinken, Luuk de Bruijn, Berend Graat, Wouter Ploeg en vorig jaar Jorn van Erkel.

Met dank aan de scheidsrechters, de doelmannen en de organisatie weer een geslaagde aktiviteit. 
 
Heb je ff tijd...? Bekijk de prachtige foto’s van dit penaltyspektakel!


 

 
www.bladella.nl
Weet jij alles over de Eredivisie en de internationale toernooien, maar weet jij ook de weg bij de voetbalclubs in de regio? Speel dan… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij een overwinning zou de kopgroep van deze competitie in 2D in het zicht blijven. Dat gold deze middag voor de beide ploegen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Wie geïnteresseerd is in de voetbalsport, krijgt mooie beelden in het hoofd bij de namen Nou Camp, Old Trafford en Bernabeu.… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Na Geldrop komt rksv Heeze zondag onze vijfde plaats aanvallen. Een goed resultaat slaat die attaque (voorlopig) af Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven