Nieuws

Onder 23, F4, C3, B1

12 mei 2016
www.bladella.nl
Eindelijk kan ie dan gespeeld worden, de kampioenswedstrijd van Bladella C3: zaterdag 14 mei aanvang 10:30 uur tegen Nuenen C7.

Kampioen?
‘Te weinig spelers’ was al tweemaal eerder de reden dat Nuenen moest afzeggen. Na lang passen en meten is voor deze partij als nieuwe datum 14 mei door de KNVB verordend, dus a.s. zaterdag. Concurrent Hapert speelt die dag ook nog haar laatste pot tegen SBC C6. Als koploper heeft Bladella C3 twee punten voorsprong op Hapert C2. In de laatste wedstrijd thuis tegen rodenlantaarndrager Nuenen C7 (3 pnt. uit 9 duels) moet dat normaal gesproken gaan lukken. Succes!
 
Shit happens
Toen in de resterende 21 minuten door C1 de 2-1 voorsprong niet over de streep werd getrokken was het kampioenschap en promotie naar 3e divisie ineens mijlenver weg. In de laatste partij afgelopen zaterdag kon EFC C1 nog wel met een fikse 7-1 nederlaag naar huis gestuurd worden, maar WODAN liet zich bij VOAB niet foppen: 0-1. Waar is het fout gegaan? In een competitie van 22 wedstrijden heb je wel eens geluk, maar ook duels waarin het tegen zit. Zolang omstandigheden buiten het veld maar geen invloed hebben. WODAN proficiat!
Ook F2 baalde verschrikkelijk! Het brandend kaarsje had nut, want koploper Riethoven F1 speelde gelijk bij SDO. Daardoor zou de winst op Marvilde F1 kampioensbloemen opleveren. Helaas, ook Bladella F2 speelde gelijk waardoor Riethoven zich toch kampioen mocht noemen.
 
Halve finale
Even zag het er naar uit dat Bladella F4 kans maakte op de dubbel. Helaas in de voorlaatste partij werd een krappe 3-4 nederlaag geleden tegen koploper ZSC F2.
Op naar de beker! Komende zaterdag spannend, want om 10:00 uur op de Smagtenbocht wordt de halve finale voor de beker gespeeld tussen Bladella F4 en Valkenswaard F4. Kom ze aanmoedigen!
 
Nacompetitie
Bladella B1 hield zaterdag in het hol van de leeuw koploper Wilhelmina Boys op een 2-2 gelijkspel. Numero 2 RPC won wel en wist daarmee alsnog de kampioensschaal te veroveren! Komende zaterdag gaat het team van Marco, Mitchel en Harrie de strijd in de eerste ronde van de nacompetitie aan tegen BVV B1 uit Den Bosch. Deze wedstrijd wordt op neutraal terrein gespeeld en wel op sportpark Schutterheide in Son bij SBC. Aanvang 14:00 uur. Blauwwit supporters op naar de Afrikalaan 2, 5691 ZH SON. Heel veel succes!
Wordt deze wedstrijd gewonnen dat treft B1 volgende zaterdag (21 mei), weer op neutraal terrein, de winnaar van BLC B1 - Wilhelmina Boys B1. Om promotie naar de hoofdklasse open te houden dient die partij dan ook winnend afgesloten te worden.
Zaterdag 28 mei wordt tenslotte dan nog de finale gespeeld. Weet Bladella B1 zich daarvoor te plaatsen dan treft het als tegenstander de winnaar uit de wedstrijd Den Dungen/SBC tegen Oirschot Vooruit B1 (de nr. 10 uit de hoofdklasse H). Die finalewinnaar mag promotie gaan vieren!
 
Vol Smagtenbocht
Ook komen de seizoensafsluitingen er weer aan. De moeders van de F-jes gaan vanaf 14 uur wedstrijdjes spelen tegen hun voetballende kinderen. Wedden dat ze het moeilijk krijgen...!?! Ook bij de E-tjes, die om 18 uur gaan beginnen, zullen de ouders het op het veld zwaar krijgen. De wereldberoemde 'blauwe kaart' gaat na afloop de energie weer op peil brengen. Veel (voetbal)plezier en een leuke afsluitingsdag!

Lommel United
Bladella’s beloftenteam Onder 23 speelt vanavond, donderdag 12 mei, om 19:00 uur een wedstrijd tegen een beloftenteam van Lommel United. Dat belooft een pittige partij te worden voor de mix van blauwwitte talenten uit de A- en B-jeugd en A-selectie met als tegenstander een jeugdig talententeam van de groenwitte Belgische 2e klasser Lommel United. Geniet er van!

 
www.bladella.nl
Weet jij alles over de Eredivisie en de internationale toernooien, maar weet jij ook de weg bij de voetbalclubs in de regio? Speel dan… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij een overwinning zou de kopgroep van deze competitie in 2D in het zicht blijven. Dat gold deze middag voor de beide ploegen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Wie geïnteresseerd is in de voetbalsport, krijgt mooie beelden in het hoofd bij de namen Nou Camp, Old Trafford en Bernabeu.… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Na Geldrop komt rksv Heeze zondag onze vijfde plaats aanvallen. Een goed resultaat slaat die attaque (voorlopig) af Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven