Nieuws

Gesprek Coördinator Onderbouw Prestatief

10 mei 2016
www.bladella.nl
Ook deze week heeft de Projectgroep niet stilgezeten en is zij verheugd te kunnen meedelen dat er een gesprek heeft plaatsgevonden in de nieuwe opzet voor de rol van Coördinator Onderbouw Prestatief.
 
 

Tevens is de vacature voor Coördinator Bovenbouw Prestatief ook gepubliceerd op de site van VVON. Het bereik zal hierbij beduidend worden vergroot en de eerste gesprekken daarover kunnen zeer binnenkort dan ook beginnen.
Vóór Pinksteren willen wij het gehele kader van dit seizoen (‘15-‘16) telefonisch gesproken hebben en daarbij gaan wij uit van een positieve instelling om wensen te kunnen verkennen en om deze mee te nemen in een voorstel voor uiteindelijke bezetting. Denk er alvast eens over na, ‘wat zou ik graag willen’ , ‘waar zie ik een plaatsje voor mij’ en ‘waar ligt mijn ambitie’
 
Gesprekken over de invulling van Coördinator Methodiek zijn ook reeds in een ver gevorderd stadium.    
 
Mocht je nog ideeën hebben over de invulling/uitvoering dan kun je altijd reageren op projectgroep@bladella.nl  of bel i.v.m. afwezigheid Hennie Bot naar (tijdelijk) Jeroen Schilders
06-18596503

 
www.bladella.nl
Weet jij alles over de Eredivisie en de internationale toernooien, maar weet jij ook de weg bij de voetbalclubs in de regio? Speel dan… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij een overwinning zou de kopgroep van deze competitie in 2D in het zicht blijven. Dat gold deze middag voor de beide ploegen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Wie geïnteresseerd is in de voetbalsport, krijgt mooie beelden in het hoofd bij de namen Nou Camp, Old Trafford en Bernabeu.… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Na Geldrop komt rksv Heeze zondag onze vijfde plaats aanvallen. Een goed resultaat slaat die attaque (voorlopig) af Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven