Nieuws

Bladella - SBC 1-2

08 mei 2016
www.bladella.nl
De laatste thuiswedstrijd van het seizoen eindigde in een totaal onverdiende overwinning voor de gasten uit Son en Breugel. De wedstrijd die een kwartier te laat begon, omdat de SBC-bus in de file terecht kwam, was eigenlijk het aankijken niet waard en verdiende geen winnaar.

Zonder de geblesseerde Cas Vosters, en met Ruud Leermakers, centraal in de verdediging en Geert van Overbeek op het middenveld  werd het startsein gegeven in een zonovergoten sportpark De Smachtenbocht, alwaar de Bladelse maaimeesters een schilderachtig bloemetjestapijt tevoorschijn hadden getoverd van witte madeliefjes, geflankeerd door gele paardenbloemen....
De matig opgekomen toeschouwers (een groot gedeelte was in de kantine de verrichtingen van PSV en Ajax aan het volgen) zagen een eerste helft, die in feite het aankijken niet waard was. Twee elftallen die geen kansen wisten te scheppen en weinig verheffend voetbal lieten zien, zorgden ervoor dat de ruststand op 0 - 0 eindigde.
 
De tweede helft, die begon om 15:55 uur was amper vier minuten oud of de bal lag al in het Bladella-netje. Na een splijtende pass, gevolgd door een prima voorzet, kwam de bal bij John Egelmeers, die de bal keurig achter doelman Ruud van Stokkom legde. Na rust zagen we een iets aanvallender SBC, wat niet betekende dat het een overwicht creëerde. Beide partijen waren aan elkaar gewaagd. Twee drinkpauzes halverwege elke helft zorgden bij de spelers voor de nodige verfrissing.
In minuut 75 zorgde Ruud Leermakers voor de gelijkmaker, waarop SBC, na een scrimmage, en een schot op de paal de 1 - 2 aantekende. Waarschijnlijk was er met deze treffer iets aan de hand want even later zagen we Geert van Overbeek en Teun Grimbergen alle twee met een rode kaart het veld verlaten. We zullen het er maar op houden dat ze iets van commentaar hebben laten horen.
Een van de weinig te vermelden feiten was een schot van Anel Selimovic in het zijnet.
Dan kregen we in de 85ste minuut en publiekswissel: keeper Ruud van Stokkom werd vervangen door A-jeugdkeeper Stan v.d. Berg, die deze wissel waarschijnlijk niet snel zal vergeten. In minuut 90 stopte hij een zeer discutabel gegeven penalty en drie minuten later zorgde hij  er met een formidabele snoekduik voor dat de achterstand niet nog groter werd. De Tipmastboys en mascotte Rens  Roest  zagen dus de laatste thuiswedstrijd als een nachtkaars uitgaan.
Een (onverdiende) nederlaag en twee (onverdiende) rode kaarten ten spijt, met op de achtergrond een niet verwacht kampioenschap van PSV, lieten deze moederdag toch nog erg zonnig zijn.

uitslag WFC superloterij
2016-05-09

Bladella - SBC 1-2 8 mei 2016


 
www.bladella.nl
Weet jij alles over de Eredivisie en de internationale toernooien, maar weet jij ook de weg bij de voetbalclubs in de regio? Speel dan… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij een overwinning zou de kopgroep van deze competitie in 2D in het zicht blijven. Dat gold deze middag voor de beide ploegen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Wie geïnteresseerd is in de voetbalsport, krijgt mooie beelden in het hoofd bij de namen Nou Camp, Old Trafford en Bernabeu.… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Na Geldrop komt rksv Heeze zondag onze vijfde plaats aanvallen. Een goed resultaat slaat die attaque (voorlopig) af Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven