Nieuws

Groots G-toernooi bij Bladella op 28 mei

06 mei 2016
www.bladella.nl
Hou zaterdag 28 mei maar alvast vrij voor een bezoek aan het sportpark de Smagtenbocht. Het monstertoernooi voor G-teams in Zuid I wordt die dag door Bladella georganiseerd.

Er hebben zich nu al dertig teams van dames en heren voor die dag gemeld. Dat betekent dat er een kleine 400 spelers zullen meedoen aan wedstrijden die van kwart voor tien uur in de morgen tot half vier in de middag gespeeld worden.
 
De opening is zonder meer spectaculair en mag niet gemist worden. Alle deelnemers marcheren dan tegelijk het hoofdveld op begeleid door burgemeester Boy Swachten en presentator Peter Bons. Dat wordt een groots moment dat de deelnemers en het publiek kippenvel zal bezorgen.
 
Daarna begint het voetbaltoernooi op de velden en op de tijden zoals die in de programmaboekjes vermeld staan. We hopen natuurlijk op mooi weer zodat iedereen lekker buiten, aan de zijlijn of op het blauwwitte terras, van pure sport kan genieten.
 
Tussen de wedstrijden is er een gezamenlijke lunch met 750 lunchpakketten voor spelers en organisatie. En ook dat gaat gebeuren in een fantastische voetbalambiance. Die wordt mede verzorgd door een liveoptreden van Christian, Bladels meest bekende zanger van het Nederlandse levenslied.
 
Deze dag wordt er tijdens het voetbaltoernooi ook een penalty-toernooi georganiseerd waaraan alle deelnemers gaan meedoen. Een extra attractie dus waarvoor de supporters beslist een plaatsje aan de zijlijn zullen gaan zoeken.
 
Aan het einde van de dag is er de prijsuitreiking. Die is gepland om half vier. Ook daar is stemming en ambiance die past bij een mooie voetbaldag. Iedereen is welkom!!!

 
www.bladella.nl
Weet jij alles over de Eredivisie en de internationale toernooien, maar weet jij ook de weg bij de voetbalclubs in de regio? Speel dan… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij een overwinning zou de kopgroep van deze competitie in 2D in het zicht blijven. Dat gold deze middag voor de beide ploegen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Wie geïnteresseerd is in de voetbalsport, krijgt mooie beelden in het hoofd bij de namen Nou Camp, Old Trafford en Bernabeu.… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Na Geldrop komt rksv Heeze zondag onze vijfde plaats aanvallen. Een goed resultaat slaat die attaque (voorlopig) af Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven