Nieuws

Bomvol Bladella-programma in mei

04 mei 2016
www.bladella.nl
Voetbal3daagse start donderdag, zaterdag wordt C3 kampioen, zondag afsluiting senioren met terrasfist, woensdag ’t Parelbosch Penaltytoernooi en nog veel meer...!!

Jonger Oranje
Ruim 200 voetballertjes uit Nederland en België hadden zich opgegeven voor de talentendag m.m.v. PSV scouts, die afgelopen dinsdag op de velden van Bladella werd georganiseerd door Sportsgen Sportmarketing. Voor het vierde jaar op rij werd dat weer een groot succes.
 
De Voetbal3daagse
Voetbaldagen voor de jeugd organiseren, daar is geen commercieel sportbedrijf voor nodig, dat kunnen we zelf bij Bladella ook. Vanuit die gedachte werd de eerste Voetbal3daagse geboren. Donderdag 5 mei t/m zaterdag 7 mei zijn 60 enthousiaste jeugdigen (F-E-D) bezig met hun favoriete sport. Pieter Abrahams, Christian van Gorp, Adrie Hoskens en Ron Verhagen zijn de kartrekkers die worden geassisteerd door sportstudenten als Bas van der Wielen, Niels Krekels en Stijn Wouters. Op het programma staan allerlei voetbalspelletjes, die ook nog ergens om gaan. In die ontspannen sfeer wordt ‘stiekem’ ook aan techniek en voetbalskills gewerkt. Met een gezellige BBQ, samen met het thuisfront, wordt zaterdag deze driedaagse op de Smagtenbocht afgesloten. Succes verzekerd!
 
Laatste speelronde
Voor de meeste jeugdteams zit de competitie er op. Komende zaterdag moeten nog wel enkele beslissingen vallen. Het moet echt gek gaan als C3 geen kampioen gaat worden! Toch?! Als koploper, met 2 punten voorsprong op Hapert C2, wordt op de thuisbasis om 13 uur de laatste pot begonnen tegen rodenlantaarndrager Nuenen C7 die nog maar 3 puntjes wist te vergaren.
C1 heeft nog een strohalmpje... Vorige week werd in de resterende 21 minuten van de partij tegen WSC de 2-1 voorsprong toch nog weg gegeven. ‘Cosas pasan’, ´c’est la vie´, ´so ist das Leben´ of ´shit happens´, ontiegelijk balen dus. Zaterdag om 15 uur thuis zelf winnen van EFC en hopen op een wonder in Goirle waar koploper Wodan C1 met 1 punt voorsprong de laatste wedstrijd speelt tegen nr. 3 VOAB. Eerder won Wodan thuis met 5-0 van de Goirlenaren ...
Zondag Terrasfist!!
Het vaandelteam speelt zondag haar laatste thuiswedstrijd tegen SBC (2e pinksterdag de laatste uit bij EMK). De Tipmast Boys azen nog op plaats 5 en gaan dus eindigen boven Reusel Sport..! Dan moet er zondagmiddag wel een goed resultaat tegen de Sonse oranjebrigade gescoord worden. Dat zal de feeststemming bij de seniorenafsluiting in ieder geval nog meer verhogen. De overige seniorenteams spelen zondag hun laatste partij en dat is traditiegetrouw reden om het seizoen met z’n allen nog eens in feestambiance door te nemen. Het 8e mag haar kampioensschaal nog eens tonen, het 10e de 2e periodetitel van de interne competitie vieren en het zaterdagteam de felicitaties van de FairPlay-prijs in ontvangst nemen! WFC organiseert natuurlijk weer haar fietsloterij en deze keer staat DJ Peer borg voor de feestherrie!!
Perfect weer voor een grandioos terrasfist..!!
 
En dan verders nog deze maand ....










wo. 11 mei
do. 12 mei
za. 14 mei


 










18:30 u
19:00 u
10:00 u
 
14-17 u
18-21 u

’t Parelbosch Penaltytoernooi (ruim 100 deelnemers)
Bladella onder 23 - Lommel Utd O21
halve finale beker: F4 - V’waard F4
B1 nacompetitie (neutraal terrein)
afsluiting F jeugd
afsluiting E jeugd
do.  19 mei
vr.  20 mei
za.  21 mei

 
 
19.30 u
 
 
18-21 u
Lèste Donderdag v/h seizoen: Mixtoernooi en culinaire hap
Afsluiting A,B,C jeugd
Brabantse Kampioenschap met D1 in Kaatsheuvel
2e ronde B1 nacompetitie ?
Afsluiting D jeugd
za.  28 mei
 
  Groot KNVB Zuid I G-Toernooi (30 teams)
Finale B1 nacompetitie ?
 

 
www.bladella.nl
Weet jij alles over de Eredivisie en de internationale toernooien, maar weet jij ook de weg bij de voetbalclubs in de regio? Speel dan… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij een overwinning zou de kopgroep van deze competitie in 2D in het zicht blijven. Dat gold deze middag voor de beide ploegen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Wie geïnteresseerd is in de voetbalsport, krijgt mooie beelden in het hoofd bij de namen Nou Camp, Old Trafford en Bernabeu.… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Na Geldrop komt rksv Heeze zondag onze vijfde plaats aanvallen. Een goed resultaat slaat die attaque (voorlopig) af Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven