Nieuws

Projectgroep zet stappen bij invulling functies

01 mei 2016
www.bladella.nl
Middels deze weg willen wij jullie op de hoogte houden van de stappen die we gaan zetten om de functie(s), als eerder omschreven, in te gaan vullen. Elke week kunnen jullie van ons een update verwachten op de site. Welke stappen zijn gezet en welke acties kunnen jullie verwachten in de komende week.

Allereerst kunnen wij jullie meedelen dat Cees van Hintum en Roland Roefs hebben besloten om zitting te nemen in het TBJ. Deze commissie geeft leiding aan de coördinatoren en legt verantwoording af aan de voorzitter Jeugdzaken. Doel is om deze commissie te bemensen met tenminste 3 personen. Deze derde ‘stoel’ zal vooralsnog bezet worden door de Projectgroep.
Om geen al te grote vertraging op te lopen in het proces worden er deze week gesprekken gevoerd om te komen tot invulling van DE EERSTE coördinatoren. Deze zullen vervolgens worden ingeschakeld om de bezetting te verzorgen voor de teams.
De indeling van spelers voor het komende seizoen zal de komende 2 weken grotendeels de agenda bepalen. Dit zal zoals gebruikelijk begeleid worden door de huidige voetbalcommissie. Technisch Beleid Jeugd (TBJ) zal daarna het stokje overnemen om de trainers en leiders in te delen.
 
Mocht je ideeën hebben over de invulling of waar zie jij een ‘functie’ die bij je past dan kun je altijd reageren op projectgroep@bladella.nl  of bel Hennie Bot 06-22528081

 
www.bladella.nl
Weet jij alles over de Eredivisie en de internationale toernooien, maar weet jij ook de weg bij de voetbalclubs in de regio? Speel dan… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij een overwinning zou de kopgroep van deze competitie in 2D in het zicht blijven. Dat gold deze middag voor de beide ploegen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Wie geïnteresseerd is in de voetbalsport, krijgt mooie beelden in het hoofd bij de namen Nou Camp, Old Trafford en Bernabeu.… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Na Geldrop komt rksv Heeze zondag onze vijfde plaats aanvallen. Een goed resultaat slaat die attaque (voorlopig) af Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven