Nieuws

Nevelo - Bladella 2-4 !

24 april 2016
www.bladella.nl
Bart de Jong was voor Bladella de gevierde man met drie goals. De eerste van de resterende 4 finalewedstrijden werd door Bladella met 2- 4 van Nevelo gewonnen.

In een leuke en enerverende wedstrijd trok Bladella verdiend aan het langste eind dankzij een enorme inzet en wilskracht. Reeds in de tweede minuut scoorde Bart de Jong zijn eerste uit een voorzet van Anel Selimovic. In de 16e minuut kreeg Roel Segers een prima kans, maar de verdediging van Nevelo kan nog net redding brengen Een minuut werd het gelijk toen Stefan Schilders na een 1-2tje door het hart van de verdediging 1 – 1 scoorde. Hierna werd Nevelo sterker en moest Bladella doelman Ruud van Stokkom diverse malen handelend optreden, wat het deze middag prima afging. Vlak voor rust maakte Cas Vosters de 1 – 2 voor Bladella. Uit een vrije trap van Pim van Erp kopte Cas Vosters via de paal en de Nevelo doelman raak.

Na rust was het weer meteen raak. Bart de Jong maakte zijn tweede. De goed doorgelopen Ibou Bot schoot op de keeper en Bart de Jong was er als de kippen bij om de terugspringende bal binnen te schieten: 1 – 3. Even later was het opnieuw raak. Een schitterende dieptepas van Cas Vosters bereikte Bart de Jong die moeiteloos de 1 – 4 aantekende. In de 67e minuut kwam Nevelo op 2 – 4 door Luuk v.d. Klundert die uit een bijna onmogelijke hoek in de korte hoek raak schoot. Maar verder liet Bladel het niet komen. Nevelo viel aan en de Tipmast Boys verdedigden. De Bladella achterhoede met een uitblinkende Tom Maas gaf geen krimp. In de slotfase wisselde Bladella nog drie keer. Tom Hermans verving Bart de Jong, Luuk Vosters kwam voor Ibou Bot en Stan Smolders kwam in het veld voor Anel Selimovic. Al met al een verdiende en belangrijke overwinning.

Volgende week speelt Bladella de uitwedstrijd tegen Nijnsel en kan het zich definitief op eigen kracht veilig spelen.

Lees ook het Nevelo-verslag
2016-04-25

Nevelo Bladella 2-4


 
www.bladella.nl
Weet jij alles over de Eredivisie en de internationale toernooien, maar weet jij ook de weg bij de voetbalclubs in de regio? Speel dan… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij een overwinning zou de kopgroep van deze competitie in 2D in het zicht blijven. Dat gold deze middag voor de beide ploegen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Wie geïnteresseerd is in de voetbalsport, krijgt mooie beelden in het hoofd bij de namen Nou Camp, Old Trafford en Bernabeu.… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Na Geldrop komt rksv Heeze zondag onze vijfde plaats aanvallen. Een goed resultaat slaat die attaque (voorlopig) af Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven