Nieuws

Hennie Bot, voor meer kwaliteit bij de jeugd

23 april 2016
www.bladella.nl
De projectgroep Kwaliteit heeft zich bezig gehouden met de verbetering van kwaliteiten bij de jeugd en trainers van Bladella. Hennie Bot, oud-voetballer van Bladella en, inderdaad vader van eerste elftalspeler Ibou, is de voorzitter van de projectgroep. Daarom een paar vragen voor hem.
 

Bladella is benieuwd naar de vorderingen van de denkgroep en de stand van zaken op dit moment. Hoe staat het ermee?
Na afronding van de eerste fase heeft het bestuur na bespreking en goedkeuring van onze visie onze projectgroep opdracht gegeven om meer feitelijke invulling aan het plan te geven. Op de plekken die wij in de nieuwe structuur hadden voorzien moesten de poppetjes worden ingevuld. Om dat allemaal zo eerlijk mogelijk te laten verlopen en iedereen de kans te geven zijn of haar voorkeur(en) te geven, staat elke plek in het organogram, het schema van de organisatie, voor iedere geschikte kandidaat open. De eerlijkheid gebiedt me wel om te zeggen dat we gehoopt hadden op meer reacties dan er tot nu toe gekomen zijn.
 
Hoe gaat het proces nu verder? Welke stappen gaan gezet worden?
We wachten de reacties nog af tot de gestelde datum. Uiteraard zijn we zelf in enkele bijeenkomsten ook al bezig geweest met het maken van een lijstje met mensen die een bepaalde rol goed zouden kunnen invullen, met potlood om zo te zeggen. Voor de speciale rol van Coördinator Bovenbouw Prestatief, daarvoor hebben we tot nu toe van binnen de vereniging geen aanmelding, gaan we ook buiten Bladella zoeken. Daarvoor plaatsen we een aankondiging op amateurvoetbaleindhoven.nl.
Maar, zoals steeds gezegd, blijft het ons uitgangspunt om de rollen met Bladella-mensen ingevuld te krijgen.
 
Dat is een ambitieus plan. Wanneer ben je tevreden?
We realiseren ons dat er nu nogal wat zaken door elkaar lopen. In de maand mei komen de indelingen voor het volgend seizoen. Het zou fijn zijn als de invulling van de nieuwe structuur nu gereed zou zijn. Dat is nog niet het geval. Dat is nu niet anders. We vragen iedereen om mee te denken en vooral mee te doen. Je helpt bijvoorbeeld ook al door geschikte kandidaten aan te dragen zodat wij als projectgroep met hen in gesprek kunnen gaan.
 
Tot slot een persoonlijke vraag: hoe ervaar je het om na lange tijd weer actief binnen Bladella te zijn?
Het is vrij simpel. Als ik een bijdrage kan leveren aan Bladella zal ik dat niet nalaten. En als men denkt aan het plezier dat de jongens en meiden aan de voetbalsport bij Bladella beleven, ben ik ervan overtuigd dat veel mensen hun steentje willen bijdragen. Daarom, help en denk mee, het clubbelang is groter dan het eigen belang.

 
www.bladella.nl
Weet jij alles over de Eredivisie en de internationale toernooien, maar weet jij ook de weg bij de voetbalclubs in de regio? Speel dan… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij een overwinning zou de kopgroep van deze competitie in 2D in het zicht blijven. Dat gold deze middag voor de beide ploegen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Wie geïnteresseerd is in de voetbalsport, krijgt mooie beelden in het hoofd bij de namen Nou Camp, Old Trafford en Bernabeu.… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Na Geldrop komt rksv Heeze zondag onze vijfde plaats aanvallen. Een goed resultaat slaat die attaque (voorlopig) af Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven