Nieuws

Bladella fors onderuit tegen Hilvaria: 0-4

14 april 2016
www.bladella.nl
De formatie van Huub Vermeulen kon bij winst doorschuiven naar de middenmoot van de ranglijst. Het liep echter heel anders. 

Hilvaria startte beter en Bladella kwam in de 2e minuut al in problemen toen het op de 16 meterlijn een overtreding nodig had om Hilvaria van scoren af te houden. Even later kon Pim van Erp in extremis nog redding brengen na een gevaarlijke voorzet. Pas na 10 minuten het eerste wapenfeit van Bladella. Een schot van Anel Selimovic ging rakelings voorlangs. Aan de andere kant ging een vrije trap van Joost van Doormaal via de doelman en de paal corner. Hilvaria kwam in de 26e minuut op voorsprong toen Joost van Doormaal uit een corner raak kopte. Opvallend was het slordige spel van vooral de verdedigers van Bladella. Het laatste kwartier van de eerste helft werd Bladella sterker, kreeg ook kansen via Anel Selimovic 2x, en Bart de Jong, maar geen enkele werd benut.

In de tweede helft waren beide partijen aanvankelijk aan elkaar gewaagd. Bart de Jong kwam vrij voor de doelman maar hij trof het zijnet. In de 69e minuut viel er een zeer curieus doelpunt voor Hilvaria. Na een blessure van een Bladella speler werd de bal door Bladella buiten de lijnen getrapt. Hilvaria gooide in en speelde terug op Bladella doelman Ruud van Stokkom. Deze liet echter de bal door zijn handen glippen en zodoende kwam Hilvaria op een 0 -2 voorsprong. Greg van Gestel was de onbedoelde doelpunt maker.
Hierna ging Bladella alles op de aanval gooien. Roel Slegers verving Jeroen Veron om de aanval te ondersteunen. Bladella kon echter geen vuist maken en Hilvaria counterde er vrolijk op los. Via invaller Nick Spitters met een wondermooi schot en eveneens invaller Sem Hendriks liep Hilvaria uit naar een ruime 0-4 overwinning. Een flinke domper voor de Tipmast Boys die zich weer snel moeten oprichten om a.s. zondag hekkensluiter Oisterwijk in Oisterwijk te verslaan.

wedstrijdverslag www.hilvaria.nl
2016-04-15

Bladella - Hilvaria 0 - 4


 
www.bladella.nl
Weet jij alles over de Eredivisie en de internationale toernooien, maar weet jij ook de weg bij de voetbalclubs in de regio? Speel dan… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij een overwinning zou de kopgroep van deze competitie in 2D in het zicht blijven. Dat gold deze middag voor de beide ploegen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Wie geïnteresseerd is in de voetbalsport, krijgt mooie beelden in het hoofd bij de namen Nou Camp, Old Trafford en Bernabeu.… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Na Geldrop komt rksv Heeze zondag onze vijfde plaats aanvallen. Een goed resultaat slaat die attaque (voorlopig) af Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven