Nieuws

Superspannend Bladella weekend...!

14 april 2016
www.bladella.nl
D1 en C1 op weg naar 3e divisie? F7 en E6 zaterdag al kampioen? 't 8ste zondag eindelijk kampioen? C3, E9 en F2 strijden voor laatste kans. F4 gaat voor de dubbel en B1 nog kans op de nacompetitie voor promotie naar de hoofdklasse. Komend weekend kan iedere blauwwitte voetbalman/vrouw fulltime genieten van sport, spanning en sensatie.

Unicum voor Bladella: D1 en C1 mogelijk naar 3e divisie
Dat we in de jeugd een aantal sterke lichtingen hebben was al bekend, maar a.s. zaterdag kunnen twee teams ook echt een belangrijke stap zetten richting 3e divisie. Zo hoog speelde onze jeugdteams nog niet.
 
D1 - Reusel Sport
D1 voert de rangschikking aan met 5 punten voorsprong op Zwaluw VFC D1 uit Vught. Volgende week staat de uitwedstrijd tegen deze laatste concurrent op het programma en in de laatste partij op 7 mei komt Brabantia nog op bezoek. Maar de eerste van de drie nog te spelen partijen is komende zaterdag thuis om 11:15 uur: de enige echte derby tegen Reusel Sport! Laten de Vugtenaren punten liggen bij RKVVO (die wedstrijd begint om 11:45 uur) dan heeft D1 het kampioenschap al binnen... mits natuurlijk de zenuwen tegen Reusel Sport in bedwang gehouden worden...
 
C1 tegen koploper
Ook Bladella C1 speelt thuis en wel om 15 uur tegen WODAN. Deze koploper heeft (nog) 2 punten meer. De Eindhovenaren verloren dit jaar slechts één wedstrijd, juist, tegen onze Bladella C1. Onze C1 liet echter elders vijf kostbare punten liggen, dus is het verschil twee puntjes. Bij winst zaterdag neemt C1 de koppositie over en met een relatief makkelijk resterend programma komt een kampioenschap en promotie naar de 3e divisie dan heel dichtbij. Maar winnen van koploper is wel noodzaak!

Blauwwit supporters komt dat zien! Morele steun is altijd mooi, maar behoud wel het respect voor scheidsrechter en tegenstander, ten alle tijden.

Nog meer kampioenen....
8ste

 
wordt zondag ‘eindelijk’ kampioen als er tegen de enigste concurrent Valkenswaard 7 thuis om 12 uur tenminste wordt gelijk gespeeld. Het 8ste heeft met nog twee duels te gaan 5 punten voorsprong. Bij een onverhoopt verlies kan dan volgende week bij Geldrop 9 de kampioensschaal pas worden opgehaald. Maar zover zullen de mannen van coach Daan Brands het toch niet laten gaan...?! Feest in de tent!!
C3
bezet, met een puntje minder, de 2plaats achter Hapert C2, die een partij meer speelde. Als in de 3 resterende partijen tegen de laagvliegers SBC C6, UNA C7 en Nuenen C7 geen fouten gemaakt worden...
E6
is koploper (alles gewonnen) en gaat zaterdag naar de enigste rivaal Spoordonkse Boys E2 die met een wedstrijd meer al 6 verliespunten incasseerde. Daarna nog tegen De Weebosch en Oers. Bijna gepiept...
E9
nog een minimaal kansje... Koploper EFC E6 heeft 4 verliespunten minder en moet nog 3 partijen spelen.
Samen op 2e plek met V’waard E6, waarvan zaterdag thuis dan ieder geval gewonnen moet worden!
F2
staat op 1 puntje van koploper Riethoven F1. Zelf geen fouten maken in de laatste twee partijen tegen SDO F1 en Marvilde F1 en een kaarsje opsteken dat Riethoven tegen Vessem of SDO wel punten verliest.
F4
 
moet in het bekeravontuur nog lang geduld hebben. Pas op zaterdag 14 mei wordt bij Bladella in de halve finale tegen Valkenswaard F4 gespeeld voor een plaats in de bekerfinale. Als er zaterdag in de competitie thuis gewonnen wordt van koploper ZSC F2 komen ze op gelijke hoogte. De dubbel voor F4??
F7
gaat trots aan kop met 5 punten voorsprong. Wachten met kampioen worden tot de laatste wedstrijd ‘uit’ tegen Bladella F6 zal moeilijk gaan... Winst zaterdag bij HMVV F3 is eigenlijk al voldoende...
B1
staat op een mooie 3e plek en gaat nog vol voor promotie naar de hoofdklasse via de nacompetitie. Nog tegen Nuenen B2, EFC B1 en op 7 mei de laatste uit bij bijna-kampioen Wilhelmina Boys B1.... Spannend!

 
www.bladella.nl
Weet jij alles over de Eredivisie en de internationale toernooien, maar weet jij ook de weg bij de voetbalclubs in de regio? Speel dan… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij een overwinning zou de kopgroep van deze competitie in 2D in het zicht blijven. Dat gold deze middag voor de beide ploegen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Wie geïnteresseerd is in de voetbalsport, krijgt mooie beelden in het hoofd bij de namen Nou Camp, Old Trafford en Bernabeu.… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Na Geldrop komt rksv Heeze zondag onze vijfde plaats aanvallen. Een goed resultaat slaat die attaque (voorlopig) af Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven