Nieuws

STEM OP BLADELLA! Rabo Campagne gestart

13 april 2016
www.bladella.nl
De Rabobank Clubkas Campagne is gestart en vanaf vandaag kun je je stem uitbrengen op je favoriete verenigingen.

Elke stem vertegenwoordigd een nader te bepalen geldbedrag. Dus hoe meer stemmen Bladella gaat krijgen, hoe hoger het bedrag zal zijn dat wij als vereniging van de Rabobank tegemoet kunnen zien.
 
Twee stemmen voor Bladella?!
Ieder lid van de Rabo kan 5 stemmen uitbrengen. Daarbij kun je maximaal twee stemmen aan dezelfde vereniging geven. Activeer ook familieleden, buren, kennissen en vrienden om te stemmen op Bladella.
Voor meer info bekijk de website van de Rabobank door hier te klikken. 
 
Wie mogen er stemmen?
Klanten (alleen natuurlijke personen) die voor 15 maart 2016 lid zijn of lid zijn van Rabobank De Kempen, kunnen hun stem uitbrengen.
 
Vanaf vandaag stemmen !!!
Met een persoonlijke inlogcode kunnen de leden hun stem via internet uitbrengen. Deze inlogcode hebben alle leden van de Rabo gisteren geleden ontvangen. In alle kantoren van Rabobank De Kempen zijn computers beschikbaar voor leden die thuis niet de gelegenheid hebben om een stem uit te brengen.

Bedankt voor jouw steun!

p.s. 'Bladella'vind je onder 'VV Bladella'. Dus een heel eind naar beneden scrollen...!

 
www.bladella.nl
Weet jij alles over de Eredivisie en de internationale toernooien, maar weet jij ook de weg bij de voetbalclubs in de regio? Speel dan… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij een overwinning zou de kopgroep van deze competitie in 2D in het zicht blijven. Dat gold deze middag voor de beide ploegen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Wie geïnteresseerd is in de voetbalsport, krijgt mooie beelden in het hoofd bij de namen Nou Camp, Old Trafford en Bernabeu.… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Na Geldrop komt rksv Heeze zondag onze vijfde plaats aanvallen. Een goed resultaat slaat die attaque (voorlopig) af Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven