Nieuws

Bladella is Hapert wederom de baas

11 april 2016
www.bladella.nl
Ook op de Smagtenbocht was Bladella het sterkst: 3-1. De Tipmast Boys verzuimden de derby voor rust al in het slot te doen.

Het talrijk opgekomen publiek zag een wedstrijd die naarmate het spel vorderde, langzaam aan schoonheid verloor. De eerste helft was zeker het aanzien waard, maar na de thee werd de wil om te winnen voor Bladella  zo sterk dat het vergat om de wedstrijd volledig naar de hand te zetten. Hapert probeerde de opgelopen achterstand de verkleinen, wat maar gedeeltelijk lukte.
 
De strijd begon met een overrompelend Bladella met in de derde minuut een schot op de paal van Anel Selimovic  gevolgd door een schot rakelings langs van Ruud Leermakers en een goede aanval van Cas Vosters, die resulteerde in een corner.  Deze werd in minuut 9 binnen gewerkt door Geert van Overbeek: 1 – 0. Hapert kreeg een klein kansje, toen Jordi Huybregts de bal voor de Bladellagoal langs schoot. Net daarvoor had Anel Selimovic de stand kunnen verdubbelen, maar zijn te slappe schot belandde in de handen van de keeper. Reeds in minuut 15 stond de 2 – 0 op het bord. Rob Wouters  rondde een vrije trap keurig  af.
Het eerste half uur, zagen we een sterker Bladella, terwijl de Hapertsen weinig potten konden breken. Vooral de Bladella-aanvallen via rechts sorteerden veel effect dankzij de sterke tandem Rob Wouters en Anel Selimovic, die echter vandaag met zijn schoten weinig succesvol was. Daarna kwam bij Hapert de overtuiging dat er toch meer te halen was.

Het laatste kwartier voor de rust zagen we een iets aanvallender Hapert, zonder dat ze echter gevaarlijk werden. Meteen na de thee werd het 3 – 0, toen Rob Wouters met zijn tweede goal, via een mooie omhaal de Hapertse keeper versloeg. Terwijl het eerste kwartier weer voor Bladella was, vooral dankzij Pim van Erp die heerste op het middenveld, en met zijn vrije trappen veel gevaar stichtte, kwam Hapert daarna sterk terug in de wedstrijd meestal onder de impuls van een sterk spelende Jordi Huybregts. In minuut 68 probeerde Rob Wouters nog zijn hattrick te voltooien, maar zijn slappe kopbal was een prooi, voor de sterk keepende Stein Bierens van Hapert. In de 71ste minuut kreeg Hapert de aansluitingstreffer, via een mooie lob in de verre hoek van Ralph van Meijl. Een sterker worden Hapert probeerde met alle middelen het tij te keren.
Ruud Leermakers kreeg nog een kansje om de vierde goal te scoren, maar zijn schot scheerde de lat, net aan de verkeerde kant. Bij Hapert kwam Giel Verdonschot nog in het veld voor Mike Tijssen en bij Bladella kregen Jeroen Veron, Roel Segers en Bart de Jong nog de kans zich te profileren.
De warrig leidende scheids maakte er in minuut 95 een eind aan en mascotte Luuk van Heeswijk, zag de Tipmastboys met een dikverdiende overwinning en drie belangrijke punten aan de haal gaan.

Klik hier voor het verslag van www.hapert.nl

2016-04-11

Bladella - VV Hapert 3-1 10 april 2016


 
www.bladella.nl
Weet jij alles over de Eredivisie en de internationale toernooien, maar weet jij ook de weg bij de voetbalclubs in de regio? Speel dan… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij een overwinning zou de kopgroep van deze competitie in 2D in het zicht blijven. Dat gold deze middag voor de beide ploegen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Wie geïnteresseerd is in de voetbalsport, krijgt mooie beelden in het hoofd bij de namen Nou Camp, Old Trafford en Bernabeu.… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Na Geldrop komt rksv Heeze zondag onze vijfde plaats aanvallen. Een goed resultaat slaat die attaque (voorlopig) af Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven