Nieuws

Achtste (bijna) kampioen ....

05 april 2016
www.bladella.nl
Donderdag speelt Bladella 8 thuis tegen Oirschot V. 9. Zondag om 14:30 uur de (kampioens?) wedstrijd uit tegen Pusphaira 8. 

Nog 4 te spelen
In de reserve 6e klasse 654 in Zuid I acteert Bladella 8, samen met nog tien andere teams. Dat doen ze bijzonder goed, want met nog vier partijen te gaan wordt op de ranglijst de koppositie ingenomen met 39 punten uit 16 duels en met een doelsaldo van plus 41. Hetzelfde positieve saldo heeft V’waard 7 achter zich staan, maar zij deden er een wedstrijd meer over. En - wat nog belangrijker is - die bosuilen, de naaste concurrenten, verzamelden vier competitiepunten minder: 35 tot nu toe. Nog 2x winnen dus en de buit is voor blauwwit binnen...!!
 
Vanavond
Op 20 maart zou Frank van der Sanden de competitiewedstrijd van het 8ste tegen Oirschot Vooruit 9 gaan leiden. Het trieste verhaal is bekend; een half etmaal eerder namelijk overleed Frank (54 jr.) ten gevolge van een hartstilstand.
Vanavond, donderdag 7 april, voor aanvang van Bladella 8 - Oirschot Vooruit 9 (al om 18:30 uur) wordt scheidsrechter Frank nog eens herdacht met een minuut stilte. In deze speciale wedstrijd speelt het 8ste met rouwbanden.
 
Negen verliespunten
Het team, met ABsteigerhout.nl trots op de borst, begon in september teleurstellend aan een beloftevolle competitie. In de eerste twee potten, tegen Bergeijk en tegen EFC, werd slechts gelijkgespeeld. EFC 7 wist dat huzarenstukje, nota bene op het Blaalse kunstgras, een kleine maand geleden, nog eens te herhalen: 2-2. Bergeijk 6 lag al helemaal niet. Aan de 5-1 nederlaag op de Bergerheide wil men niet graag meer herinnerend worden. Door verders alles te winnen mag je je terecht kampioen noemen!
 
Sterk 8ste
Het hele team heeft zich dit seizoen ziek gegeten aan taart. Er moet immers scherp getraind worden. Iedere overwinning betekent daarom donderdags na de training een traktatie van de verliezende partij. Door de coach, trainers en vlagger wordt er bij iedere pot ook een man o/t match gekozen. De weekwinnaar krijgt gratis bier uit de fameuze tietenbeker én de snack van de week! Allemaal goed geregelde randzaken ten dienste van het teamgebeuren.

Zondag
Weet het vaandelteam zich a.s. zondag al definitief vrij te spelen?! Winst op buurman Hapert klaart het blauwwit gemoed in ieder geval fiks op. In zo’n soort feeststemming wenst het team van coach Daan Brands rond 17:30 uur in de Bladella kantine te worden onthaald als kampioen. De mannen van het 8ste kunnen helaas-helaas niet veel eerder hun kampioensbloemen op de thuisbasis laten zien. Op het ‘onmogelijke’ tijdstip van 14:30 uur start op het sportpark aan het J C Dirkxpad 1 in Woensel namelijk pas de kampioenswedstrijd tegen het 8ste studententeam van Pusphaira.
Als alles goed is gaat het dus zondag op de Smagtenbocht een latertje worden...!!
Er moet deze week wel nog 2x gewonnen worden...!! 

 
www.bladella.nl
Weet jij alles over de Eredivisie en de internationale toernooien, maar weet jij ook de weg bij de voetbalclubs in de regio? Speel dan… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij een overwinning zou de kopgroep van deze competitie in 2D in het zicht blijven. Dat gold deze middag voor de beide ploegen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Wie geïnteresseerd is in de voetbalsport, krijgt mooie beelden in het hoofd bij de namen Nou Camp, Old Trafford en Bernabeu.… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Na Geldrop komt rksv Heeze zondag onze vijfde plaats aanvallen. Een goed resultaat slaat die attaque (voorlopig) af Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven