Nieuws

Bladella moeizaam langs Woenselse Boys: 3-2

28 maart 2016
www.bladella.nl
Na de matige vertoning  van Bladella met een 0 – 2 nederlaag tegen Nevelo kreeg het Paasweekend een vervolg met de wedstrijd tegen laagvlieger Woenselse Boys. De zo broodnodige punten voor beide partijen werden uiteindelijk binnen gehaald door de thuisclub,die daarmee zeker niet mocht mopperen.

Na 1 minuut stilte ter nagedachtenis aan Johan Cruyff, mocht mascotte Gijs Fiers laten zien hoe je moet scoren.  Met een straffe wind dwars over het veld en het gemis van Geert van Overbeek en Rob v.d. Boom begon Bladella fanatiek aan de wedstrijd. Dat kwam al na 8 minuten  tot uiting toen Anel Selimovic een van zijn vele vrije trappen in het doel liet vallen: 1 – 0. Veelbelovend.

In de 22ste minuut moet scheidsrechter de Loos geblesseerd het veld verlaten. Gelukkig is KNVB-scheidsrechter Stijn van Zuilichem aanwezig en kan de wedstrijd na drie kwartier hervat worden. Amper heeft het beginsignaal geklonken of de 2 – 0 staat op het scorebord als Anel Selimovic op een afstand van ca 30 meter met een geweldige knal en de volle wreef de bal bovenin de kruising weet te toveren. Dit betekende echter niet de opmaat voor Bladella om het overwicht uit te breiden. Het was wederom Anel die met een vrije trap bijna de 3 – 0 wist te noteren, ware het niet dat de  harde wind, de bal net naast het doel  blies. Voor de Boys uit Woensel, was dit het moment om hun zinnen te verzetten en te laten zien dat er toch zeker kwaliteiten in het elftal aanwezig zijn. Binnen vijf minuten was de stand gelijk. De aansluitingstreffer, kwam van de voet van Mike Klerkx, die scoorde vanuit een ( vermeende ) buitenspelpositie. De gelijkmaker was van Geert Vermeulen. Beide doelpunten kwamen over de linker verdedigingspositie van Bladella, en zeker niet onverdiend. Jeroen Veron kwam Rob Wouters vervangen. Bladella kreeg nog een kans om met een voorsprong naar de thee te gaan maar verder dan een scrimmage voor het doel kwam het niet.

In minuut 47 kwam Bart de Jong in plaats van Pim van Erp, en dat betekende zeker geen verzwakking. Het een beetje ingezakte Bladella, kreeg weer een licht overwicht. Een overtreding binnen de zestien op Ibou Bot betekende dat Ruud Leermakers vanaf de 11-meterstip de 3 – 2 kon aantekenen. Woenselse Boys probeerde nog van alles om in de stand verandering te brengen, maar kon weinig potten breken. Bladella kreeg nog diverse mogelijkheden om de stand te veranderen maar de meeste pogingen strandden in schoonheid. Ver in blessuretijd was er in het zestienmetergebied van de Tipmastboys nog een valpartij van een Woenselaanvaller, wat door de scheids afgedaan werd met een achterbal. Waarschijnlijk terecht. De drie punten blijven in Bladel.
Een opsteker met het oog op de Kempenderby bij Reusel van volgende week.  
2016-03-29

Bladella Woenselse Boys 3 - 2


 
www.bladella.nl
Weet jij alles over de Eredivisie en de internationale toernooien, maar weet jij ook de weg bij de voetbalclubs in de regio? Speel dan… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij een overwinning zou de kopgroep van deze competitie in 2D in het zicht blijven. Dat gold deze middag voor de beide ploegen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Wie geïnteresseerd is in de voetbalsport, krijgt mooie beelden in het hoofd bij de namen Nou Camp, Old Trafford en Bernabeu.… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Na Geldrop komt rksv Heeze zondag onze vijfde plaats aanvallen. Een goed resultaat slaat die attaque (voorlopig) af Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven