Nieuws

Zes punten in paasweekend..?

25 maart 2016
www.bladella.nl
Dat is mogelijk... Dan dienen wel de twee inhaal(thuis)wedstrijden gewonnen te worden. Te beginnen paaszaterdag om 17 uur tegen Nevelo.

Zwak Dommelen
Aan het gevreesde Dommelen, toch een team met kwaliteit, hadden de Tipmast Boys afgelopen zondag geen kind. Want als passie, mentaliteit, instelling, of hoe je het ook wilt noemen, in Dommelen achter blijven, wordt een wanprestatie het gevolg. Zeker tegen een Bladella dat die eigenschappen wel ten toon wilde spreiden. Het team van Huub Vermeulen kon alleen verweten worden dat het de verschillende uitgespeelde kansen niet in meer doelpunten heeft weten om te zetten.
 
Paaszaterdag
26-mrt
 17.00
 
 Bladella
 Oirschot Vooruit
-
-
 Nevelo
 SBC
2e Paasdag
 
 
 
 28 mrt
 
 
 
 14.30
 
 
 
 Bladella
 EMK
 Hapert
 Hilvaria
-
-
-
-
 Woenselse Boys
 Oirschot Vooruit
 Oisterwijk
 Nevelo
Donderdag
 14 apr
 
 18.30
 
 Bladella
 Nevelo
-
-
 Hilvaria
 Reusel Sport
Zondag
 
 
 17 apr
 
 
 14.30
 
 
 Hapert
 Nevelo
 Oisterwijk
-
-
-
 Reusel Sport
 Oirschot Vooruit
 Bladella
Pasen
Behalve paaseieren zoeken (en de klok een uur vooruit zetten), staat het paasweekend in het teken van inhalen. Nevelo, Oirschot Vooruit en Bladella moeten komend weekend tweemaal de wei in om de rangschikking eindelijk een wat meer gestroomlijnd aanzicht te geven. Na die in totaal zes afgewerkte inhaalpotten wordt het een stuk duidelijker hoe de vlag in 3D erbij hangt.

Dip na prima start
Hetzelfde verhaal eigenlijk als met Dommelen. Ook Nevelo begon uitstekend aan dit voetbaljaargang. De eerste periode werd afgesloten met een mooie tweede plek, gedeeld met Dommelen. Uit die serie van acht werden 17 punten (19-15) bij elkaar gevoetbald. Dat waren er slechts twee minder dan winnaar Oirschot Vooruit. In de tweede episode zien de prestaties van de Oisterwijkers er een stuk minder florissant uit. Van de tot nu toe zes gespeelde partijen gingen er vier verloren en scoorde men maar vier competitiepunten (7-12) wat resulteert in een twaalfde plek. Met nog vier inhaalwedstrijden (Bladella - Hilvaria - Reusel Sport - Oirschot Vooruit) voor de boeg kan deze tweede periode voor Nevelo er nog heel anders uit gaan zien. Toch kan aan de ambitie om voor de bovenste plaatsen te gaan, normaal gesproken, niet meer worden voldaan.
 
Nevelo haal de punten uit
De laatste acht competitiepartijen leverden voor Nevelo slecht zeven punten op (gelijk Nijnsel - winst op EMK en Oisterwijk). De 1-0 nederlaag bij Woenselse Boys, maar vooral de thuisnederlagen tegen Valkenswaard (0-3) en Hapert (3-4) waren niet ingecalculeerd. Opvallend toch dat voor de winterstop op vreemde bodem maar liefst 15 punten uit 6 partijen weggekaapt werden. Alleen van SBC werd 'uit' verloren. Ook werd er buiten Oisterwijk toen nog met 17 doelpunten er lustig op los gescoord. Thuis op sportpark d’n Donk wist Nevelo nog maar twee keer de volle buit in huis te houden. Dat zijn opvallende gegevens die in Oisterwijk niet lekker zullen zitten. Een half jaar geleden werd het tegen Woenselse Boys 1-0 en afgelopen zondag werd in de Donkse Derby na rust buurman Oisterwijk met gemak met 4-0 verslagen.
 
Om de 9e plek
De roodwitte brigade bezet op dit moment met 24 punten plaats negen in de rangschikking. De Tipmast Boys verzamelden twee punten minder. Paaszaterdag om 17 uur start dus de strijd om de 9e plaats. Trainer Stefan Brok heeft een fysieksterke formatie tot zijn beschikking. Een homogeen team ook met veel lengte en sterk in duelkracht. Vorig seizoen heeft Bladella aan den lijve ondervonden dat de snelle omschakeling een belangrijk wapen is van de roodwitten om bij balbezit razendsnel het vijandelijke doel op te zoeken. Het is aan de manschappen van Huub Vermeulen om daar goed op te anticiperen en daarmee de basis te leggen voor een 6 punten paasweekend.
Teun de Kort van E1 zit zaterdagmiddag op de bank om het vaandelteam, samen met de blauwwitte aanhang, te versterken en aan te moedigen. Er staan belangrijke punten op het spel...!

 
www.bladella.nl
Weet jij alles over de Eredivisie en de internationale toernooien, maar weet jij ook de weg bij de voetbalclubs in de regio? Speel dan… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij een overwinning zou de kopgroep van deze competitie in 2D in het zicht blijven. Dat gold deze middag voor de beide ploegen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Wie geïnteresseerd is in de voetbalsport, krijgt mooie beelden in het hoofd bij de namen Nou Camp, Old Trafford en Bernabeu.… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Na Geldrop komt rksv Heeze zondag onze vijfde plaats aanvallen. Een goed resultaat slaat die attaque (voorlopig) af Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven