Gezocht: toezichthouder kleedlokalen

22 maart 2016
www.bladella.nl
Met Bert,   Goedenavond Bert, hier met Tiny Tijsen van Bladella.   Hee hallo, ook goedenavond. Hoe gaat het met jou Tiny?

Goed hoor, mijn computer was de laatste dagen niet te gebruiken. Ik had je willen mailen maar dan is er altijd nog de telefoon om iemand te bellen. Vandaar….
 
O, maar waarom bel je mij?
Je weet dat we rondbellen voor vrijwilligers bij de voetbalclub. Ik weet dat je al heel wat jaren hebt meegeholpen. Ik denk dat jij als verenigingsmens best wel weer wat zou willen doen.
 
Ik ben toen niet zo plezierig weg gegaan. Klopt, maar over dat akkefietje zeur ik niet meer. Wat heb je voor mij in de aanbieding?
We proberen een team te maken van mensen die regelmatig op het sportpark komen per toerbeurt toezicht houden op de kleedlokalen. Dat moet zeker door de week ’s avonds, op zaterdag en ook eigenlijk ook op zondag gebeuren. Daarvoor hebben we dus heel wat mensen nodig.
 

En daarvoor hadden jullie aan mij gedacht. Ik wil het wel doen, ik ben er graag bij. Ik vind de vriendschap en het netwerk op mijn leeftijd best belangrijk. Dan blijft Bladella toch wel je cluppie.
En jij durft je verantwoordelijkheid te nemen, en ook een bezem te gebruiken als er weer eens een kleedlokaal vies is achter gelaten. Tegenwoordig is het vooral kleedlokaal acht waar een bende van gemaakt wordt.
 
Daar kunnen ook anderen voor zorgen…
De leiders zien er soms niet op toe dat het netjes achterblijft. Nou kun je wel zeggen dat ze dat wel moeten doen maar…. Als mensen dat samen doen, geeft dat rust en dwingt het respect af.
 
En daarvoor vraag je mij?
Ja, jij kunt dat, die kwaliteiten heb je. En misschien ken jij anderen die dat ook kunnen en waar jij mee kunt en wilt werken. Dan kun je er een mooi team van maken.
 
OK. Houdoe! Ik hoor nog van je.

 
www.bladella.nl
Gewoon een potje ballen, passjes geven, lichtjes bewegen, geen onderling contact. De senioren wilden wel eens weten hoe het voelde. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Een lekker potje voetballen mag sinds 1 juli weer, nu ook door 'Boven 18’. En de 55plussers gaat 'wandelvoetballen'. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Na de laatste persconferentie van het kabinet afgelopen week en in overleg met de gemeente kan het bestuur mededelen dat zowel het… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Vanaf maandag 22 juni starten we met de nieuwe jeugdteams voor seizoen 2020-2021 tot en met 10 juli  Lees verder »
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven