Nieuws

Huub Vermeulen vrijdag bij B.T.O.

23 maart 2016
www.bladella.nl
Met groot enthousiasme hebben spelers en trainers de BTO trainingen ervaren. Huub Vermeulen komt als gasttrainer a.s. vrijdag een training mee verzorgen.

Trainingen  B.T.O.
Het 2e jaar van de B.T.O. is in volle gang. De spelers en trainers zijn enthousiast over deze extra trainingsavonden. In vier verschillende leeftijdsgroepen wordt daarbij gewerkt aan het verbeteren van balbeheersing, passeeracties, handelingssnelheid en pass en traptechniek (korte afstanden).  De 64 uitverkozen kinderen zijn verdeeld in 2 groepen  F en E spelers en 2 groepen  D en C. Na een warming up rouleren de groepen 3x zodat de spelers op een avond op drie verschillende veldjes aan drie verschillende accenten kunnen werken. De keepers beginnen met een aparte warming up oefening bij keeperstrainer Camiel de Kort, waarna ze integreren in een trainingsgroep.
 
De basis blijft altijd techniek
Volgens de filosofie van B.T.O. draait alles om de technische vaardigheden van spelers. Dat is niet vijftig voetbaltrucs leren. We hoeven niet allemaal ‘Neymar’ te worden. Het gaat om de techniek van het dribbelen, het aannemen, traptechniek, tweebenigheid, balbeheersing et cetera. We willen bereiken dat elke speler op elke positie een goede techniek heeft. Hiermee creëer je rust aan de bal, het vermogen met hoog baltempo op balbezit te spelen, en het stimuleren van individuele passeeracties.
 
Huub Vermeulen
Bladella is verheugd dat op B.T.O. training van a.s. vrijdag 25 maart, onze hoofdtrainer Huub Vermeulen zijn medewerking heeft toegezegd. Gezien zijn ervaring zal hij voor met name de D en C spelers een extra toegevoegde waarde hebben tijdens de avond.  Hoofdtrainer Huub weet dat het voor de toekomst van onze club van belang is dat we tijd en energie in de jeugdopleiding steken. Zeker jeugdspelers moeten veel voetbaluren maken om tot een hoog niveau te kunnen komen.
 
Tevreden
De organisatie van B.T.O. is tot nu toe zeer tevreden over de voortgang op de trainingsavonden. De komst van onze gedreven en ervaren hoofdtrainer, geeft extra elan en maakt spelers wellicht nog enthousiaster om zich te ontwikkelen als voetballer. Huub is al lange tijd jeugdscout bij PSV. Ook als jeugdcoördinator bij De Valk, op voetbalclinicus bijv. in Japan, als hoofd jeugdopleidingen en techniektrainer bij FC Eindhoven heeft hij zijn sporen in het opleiden van jeugd al dik verdiend.
 
Masterclass
Vanaf volgende maand wordt ook de ‘Masterclass’ weer opgestart: extra techniektrainingen voor aangemelde F t/m C jeugd op de vrijdagavond. Liefst 69 enthousiastelingen hebben zich daarvoor aangemeld. Samen met de Bladella B.T.O. (64 deelnemers) gaan we dus met 132 kinderen extra trainen op techniek in april en mei. Ook spelers van de selectie helpen mee met die trainingen.

 
www.bladella.nl
Weet jij alles over de Eredivisie en de internationale toernooien, maar weet jij ook de weg bij de voetbalclubs in de regio? Speel dan… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij een overwinning zou de kopgroep van deze competitie in 2D in het zicht blijven. Dat gold deze middag voor de beide ploegen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Wie geïnteresseerd is in de voetbalsport, krijgt mooie beelden in het hoofd bij de namen Nou Camp, Old Trafford en Bernabeu.… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Na Geldrop komt rksv Heeze zondag onze vijfde plaats aanvallen. Een goed resultaat slaat die attaque (voorlopig) af Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven