Nieuws

Dik verdiende overwinning op Dommelen: 3-0

21 maart 2016
www.bladella.nl
Bladella was in diepe rouw. Na een indrukwekkende minuut stilte werd aan de wedstrijd begonnen.

Ook het vaandelteam van Dommelen speelde met rouwbanden. Bij Dommelen overleed vrijdagmiddag oud bestuurslid (en oudste lid) Harrie van Keersop (85 jr.). Bladella werd zaterdagavond opgeschrikt door het plotseling overlijden van clubman Frank van der Sanden (54 jr) ten gevolge van hartstilstand.
 
Zonder  aanvoerder en rustpunt Ruud Leermakers moest Bladella proberen de drie punten in eigen huis te houden tegen Dommelen dat al 10 punten meer behaalde. Dat was echter aan het spel niet te merken. Bladella was de veel betere partij en kreeg met de 3 – 0 eindstand nog te weinig.
 
Het eerste kwartier was voor Bladella met een geweldig afstandsschot van Anel Selimovic  en een dito redding van keeper Soeteman van Dommelen. In minuut 19 werd de 1 – 0 op het scorebord gebracht, door Cas Vosters, die een prachtige aanval, van achteruit opgezet, afrondde.
Dommelen speelde voorzichtig en nerveus en Bladella werd sterker en sterker. Na een mooie voorzet van Rob Wouters moest Roel Segers een snoekduik maken om de bal net naast het doel te koppen. Toen de 36ste minuut Thomas Keeman het veld moest verlaten na een forse overtreding, kreeg Bladella de kans het numerieke voordeel uit te buiten. De eerste helft werd afgesloten met een bovenliggend Bladella en een krachteloos opererend Dommelen, dat eigenlijk geen een echte kans had kunnen creëren.
 
Twee minuten in de tweede helft werd de voorsprong van Bladella verdubbeld, toen Anel Selimovic, na een verdedigingsfout goed doorzette en de bal achter de Dommelen keeper in het net  liet verdwijnen. Een goed uitgangspunt om de tweede helft te beginnen. In het volgende kwartier kreeg  Bladella nog een aantal kansen en mocht de Dommelen aanhang niet mopperen dat er nog steeds 2 – 0 op het bord stond.
Op het moment dat de wedstrijd dreigde te vervlakken rond minuut 70 werd Cas Vosters, na goed doorzetten, in het strafschopgebied gevloerd, en dat betekende natuurlijk een penalty. Roel Segers, net zoals vorige week, voltrok het vonnis. Stand, 3 – 0. Daarna kregen we nog een aantal wissels, die echter geen invloed meer hadden op het resultaat.

De Tipmastboys kunnen terugzien op een regelmatige overwinning, die eigenlijk veel groter had moeten uitvallen tegen een machteloos Dommelen. Mascotte Mats van Herk heeft waarschijnlijk een mooie middag gehad. Komend Paasweekend krijgen we weerom twee thuiswedstrijden.
Als we de vorm van deze zondag vast kunnen houden, moet dat zes punten kunnen opleveren, zodat we nog wat plaatsjes op de ranglijst kunnen stijgen.
2016-03-21

Bladella - Dommelen 3-0 20 maart 2016


 
www.bladella.nl
Weet jij alles over de Eredivisie en de internationale toernooien, maar weet jij ook de weg bij de voetbalclubs in de regio? Speel dan… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij een overwinning zou de kopgroep van deze competitie in 2D in het zicht blijven. Dat gold deze middag voor de beide ploegen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Wie geïnteresseerd is in de voetbalsport, krijgt mooie beelden in het hoofd bij de namen Nou Camp, Old Trafford en Bernabeu.… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Na Geldrop komt rksv Heeze zondag onze vijfde plaats aanvallen. Een goed resultaat slaat die attaque (voorlopig) af Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven