Nieuws

Frank van der Sanden, clubman bij Bladella

20 maart 2016
www.bladella.nl
Frank is overleden. Onbegrijpelijk, een clubman, zo maar ineens weg, tussen twee wedstrijden, op een zaterdagavond, nog maar 54 jaar. Verslagen staan we stil....

Ons medeleven gaat in de eerste plaats uit naar de naaste familie van Frank, speciaal zijn vrouw Laurie en hun dochter Jessie. Wat een verlies voor hen…
 
Frank van der Sanden speelde als actief voetballer, een redelijk begaafde middenvelder, eerst bij Casteren en later bij de selectie van Bladella. Na zijn actieve voetballoopbaan werd hij supervrijwilliger: jarenlang jeugdleider, daarna assistent-scheidsrechter bij Bladella 1 en later clubscheidsrechter. Hij was daarbij eerder spelleider dan de strenge scheidsrechter. Zowel bij de jeugd op zaterdag als op zondagmorgen bij de senioren genoot hij veel respect door zijn correcte optreden. Hij was lid van de seniorencommissie en coördineerde het scheidsrechtergebeuren binnen de vereniging. Frank hield van het spelleke en was graag bij zijn voetbalvrienden in het clubhuis om wat na te genieten, wat te buurten, een voetbalwedstrijdje op TV te kijken…
 
Frank was een bijzonder trouwe clubman. Hij was rustig en evenwichtig. Op het voetbalveld, maar ook op andere plekken, was hij een persoonlijkheid met uitstraling, zonder echt op te vallen. Hij was duidelijk en mede daarom had niemand een hekel aan Frank.
 
Wij verliezen een echte clubman, veel te vroeg. Met het overlijden van Frank moeten we afscheid nemen van een bijzondere voetbalvriend met een grote staat van dienst. Daarom is de verbijstering en de verslagenheid bij Bladella erg groot.
 
Wij van Bladella wensen familie en vrienden de komende tijd veel sterkte om het onverwachte afscheid van Frank te kunnen verwerken. 

 
www.bladella.nl
Weet jij alles over de Eredivisie en de internationale toernooien, maar weet jij ook de weg bij de voetbalclubs in de regio? Speel dan… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij een overwinning zou de kopgroep van deze competitie in 2D in het zicht blijven. Dat gold deze middag voor de beide ploegen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Wie geïnteresseerd is in de voetbalsport, krijgt mooie beelden in het hoofd bij de namen Nou Camp, Old Trafford en Bernabeu.… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Na Geldrop komt rksv Heeze zondag onze vijfde plaats aanvallen. Een goed resultaat slaat die attaque (voorlopig) af Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven