Bladella laat dure punten liggen...

14 maart 2016
www.bladella.nl
Valkenswaard – Bladella: 3 - 2. Met weliswaar minder wedstrijden komt Bladella na deze nederlaag terecht op de vierde plaats, van onder, in de klasse 3D.

Met drie thuiswedstrijden voor de boeg moeten er mogelijkheden zijn om duidelijk boven de degradatiestreep te komen.
 
Waarom er geen drie punten mee naar Bladel gingen na deze wedstrijd tegen Valkenswaard, op de ranglijst op dezelfde hoogte als Bladella, had volgens de meegereisde supporters verschillende redenen. Bij de beginopstelling ontbraken de ervaren Geert van Overbeek en voorhoedespeler Ibou Bot door schorsingen. Jeroen Veron en Roel Segers waren hun vervangers. Jeroen had duidelijk moeite met de positie naast Tom Maas, in het centrum van de verdediging. Roel groeide voor Bladella uit tot ‘man of the match’ met twee doelpunten waaronder een penalty.
 
Ruud Leermakers en Cas Vosters verlieten voortijdig geblesseerd het veld waar de zieke Teun Grimbergen de gaten aan de rechterkant niet kon dichtlopen. Het was dus zaak om vanaf het begin alle zeilen bij te zetten. Dat deed Bladella ook door meteen de aanval te zoeken. Maar dit had slechts als resultaat dat een diagonale pass van de Bosuilen tweemaal dwars door de defensie sneed en het na 23 minuten al simpel 2 – 0 stond. Ron Bakermans en Sander Donkers tekenden voor de doelpunten. Voor werkelijk gevaar voor het doel van de blauw-gelen kon Bladella niet zorgen. Het was wel na dapper doorgaan van gelegenheidsspits Roel Segers dat hijzelf de kans kreeg om in de 30ste minuut de bal over doelman Jeffrey Kleine-Deters te lepelen: 2 – 1.
 
In het begin van de tweede helft waren er meteen drie kansen voor Valkenswaard om de voorsprong te vergroten. Zonder dat de defensie van Bladella er actief aan meedeed bleef de stand 2 – 1. Hierna kroop Bladella meer uit zijn schulp maar het middenveld slaagde er niet goed in vloeiende combinaties op te zetten en in de voorhoede werd veel door het midden gespeeld waardoor de defensie van Valkenswaard relatief gemakkelijk overeind bleef. Al snel werd Ruud Leermakers gewisseld voor Rick Seuntiëns en later verdween Cas Vosters voor Dennis Swaans. Jongeling Tom Hermans had als linksback de plaats ingenomen van Jeroen Veron. Die wijzigingen lieten geen beter voetballend Bladella zien. In de 35ste minuut pareerde doelman Ruud van Stokkom een zo goed als zeker doelpunt. Vijf minuten later had hij geen antwoord op weer een splijtende aanval van Valkenswaard: 3 – 1.
 
Verdediger Tom Maas verscheen steeds meer als breekijzer in de Bladella-voorhoede. Met één van zijn acties had hij succes. In de 40ste minuut legde de goed fluitende scheidsrechter Dorsman de bal voor Bladella op de stip. Die kans liet Roel Segers zich niet ontnemen en tekende vanaf 11 meter voor 3 – 2. Daarmee kwam de spanning niet terug in de wedstrijd die werd opgehouden door enkele blessurebehandelingen en ook door onderling geruzie van de spelers.
 
Valkenswaard bleef redelijk gemakkelijk overeind, dat moest ook mascotte Nick Schreuder toegeven. De komende drie thuiswedstrijden, aanstaande zondag tegen Dommelen en twee inhaalwedstrijden in het paasweekend, krijgt Bladella de gelegenheid om de kans op handhaving in deze klassen flink te doen stijgen. Supporters op uw post!!!

Valkenswaard - Bladella 3 - 2


 
www.bladella.nl
Een enorme brand, vrijdag op het Kempisch Bedrijvenpark, bij een van onze oudste sponsoren transportbedrijf ‘Van der Heijden  Lees verder »
 
www.bladella.nl
Vanaf 1 juni worden de corona maatregelen weer versoepeld. Voor jeugd t/m 18 jaar vervalt dan de anderhalve meter regel. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Ook de overige seniorenteams kunnen vanaf deze week weer trainen. Uiteraard op 1,5 meter en alleen op kunstgras! Lees verder »
 
www.bladella.nl
"Bestuur van Bladella doet géén verzoek om promotie bij KNVB." Voorzitter René Walen-berg: "Om misverstanden te voorkomen deel ik de… Lees verder »
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
31-01-2019 Lees verder »

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
05-03-2017 Lees verder »
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
12-08-2016 Lees verder »
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
12-04-2016 Lees verder »
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
16-07-2015 Lees verder »