Nieuws

Bladella - Oirschot Vooruit 1-1

07 maart 2016
www.bladella.nl
Wat vooraf op papier een lastige wedstrijd voor Bladella zou worden bleek in werkelijkheid ook zo te zijn. Met een 1 – 1 gelijkspel kon Bladella meer dan tevreden zijn.


De beide ploegen moesten in het begin erg wennen aan het zachte veld. Oirschot Vooruit bleek duidelijk de betere ploeg en kreeg al in de 6e minuut een grote kans, maar de gevaarlijke spits Dennie Banda schoot net langs het doel. Het eerste gevaar van Bladella kant kwam in de 16e minuut toen Ibou Bot uit een corner een schietkans kreeg. Hij mikte iets te hoog. Oirschot Vooruit bleef sterk aanvallen maar het duurde nog tot de 38e minuut aleer de verdiende voorsprong op het bord kwam. Koos Gloudemans scoorde met een prachtig schot de 0 – 1. Even te voren werd Ruud Leermakers in het strafschopgebied van Oirschot neergetrokken, maar de scheidsrechter vond het niets. Op slag van rust moest Bladella doelman Ruud van Stokkom nog met de voet redding brengen op een venijnig schot in de korte hoek.

In de tweede helft gaf Bladella beter partij, hoewel de beste kansen voor Oirschot waren. Anel Selimovic verving Arvid Bolkestein  In de 57e minuut ontsnapte Bladella toen het de bal na een fraaie aanval net langs het doel zag gaan. Even later was het raak voor Bladella. Doelman Menno Kuulkers van Oirschot Vooruit liet een hoge bal los. Via een Oirschot speler kwam de bal voor de voet van Cas Vosters die de bal simpel in het doel kon tikken. 1 – 1. Dit doelpunt gaf Bladella moed en ging vol overgave de strijd aan. Het werd een boeiend voetbalgevecht met een aanvallend Oirschot en een op de counter loerend Bladella. In de 80e minuut kwam Jeroen Veron Bart de Jong vervangen. Beide ploegen kregen nog mogelijkheden en kansen. In de slotfase kreeg Ibou Bot rood vanwege een (correcte?) sliding en Oirschot speler Teun Derks vanwege een grove charge op een tegenstander. In de slotminuut van de blessuretijd moest Bladella doelman Ruud van Stokkom met een geweldige redding het gelijke spel veilig te stellen. Tot opluchting van mascotte Tygo Verdaat en alle Bladella supporters floot de scheidsrechter Morelis (70 jr.) uit Etten-Leur af voor het einde. Cas Vosters werd uitgeroepen tot man of the match.


Volgende week speelt Bladella de belangrijke uitwedstrijd tegen Valkenswaard.

Lees hier ook het OV - verslag
06-03-2016

Bladella - Oirschot V. 1-1, 6 maart 2016


 
www.bladella.nl
Weet jij alles over de Eredivisie en de internationale toernooien, maar weet jij ook de weg bij de voetbalclubs in de regio? Speel dan… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij een overwinning zou de kopgroep van deze competitie in 2D in het zicht blijven. Dat gold deze middag voor de beide ploegen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Wie geïnteresseerd is in de voetbalsport, krijgt mooie beelden in het hoofd bij de namen Nou Camp, Old Trafford en Bernabeu.… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Na Geldrop komt rksv Heeze zondag onze vijfde plaats aanvallen. Een goed resultaat slaat die attaque (voorlopig) af Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven