Nieuws

Gezocht: medewerker kantine

23 februari 2016
www.bladella.nl
Met Moniek.  Goedenavond Moniek, hier met Harrie Fiers van Bladella. Hee hallo, ook goedenavond. Waarvoor bel je?

Om met de deur in huis te vallen, we zijn al een tijdje bezig met het zoeken van vrijwilligers bij Bladella. Daar bel ik jou voor.
 
O, maar waarom bel je mij?
 
Nou, jullie zoon speelt in D1 en we willen ouders en ook jeugdleden meer vragen om mee te helpen. We hebben op veel fronten hulp nodig.
 
Ik wil best een keer meehelpen maar ik heb niet zoveel tijd. Wat moet er zoal gebeuren?
 
Ik bel je omdat we denken dat jij op zaterdag een voormiddag of een middag in de kantine zou kunnen meehelpen. Als er voldoende mensen mee doen gaan we uit van één keer per maand. Wat denk je daarvan?
 
Maar ik ga dat niet alleen doen. En, ik heb daarmee echt weinig ervaring. Ik denk dat je aan mij niet veel zult hebben.
 
Dat moet je niet onderschatten. Je hoeft het ook niet alleen te doen. Er zijn al vaste medewerkers en Peer van de kantine is er altijd. In de spits is het gewoon te druk en er is van alles te doen, ook in de keuken. Daarbij kun je andere ouders vragen om dan ook mee te helpen. Samen werken is wellicht gezelliger.
 
Wat gebeurt er verder als ik nu ja zeg?
 
Dan noteer ik jouw naam bij de mogelijke vrijwilligers van de kantine. We zoeken verder en over een maand vragen we die groep om op een zaterdag even bij elkaar te komen om meer vragen te stellen en misschien al een schema te maken.
 

Okee, daar hoor ik dan nog iets van?
 
Jazeker, Moniek. Bedankt zover en vergeet je ook niet jouw man Piet en ook andere ouders te vragen? Houdoe!

 
www.bladella.nl
Weet jij alles over de Eredivisie en de internationale toernooien, maar weet jij ook de weg bij de voetbalclubs in de regio? Speel dan… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij een overwinning zou de kopgroep van deze competitie in 2D in het zicht blijven. Dat gold deze middag voor de beide ploegen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Wie geïnteresseerd is in de voetbalsport, krijgt mooie beelden in het hoofd bij de namen Nou Camp, Old Trafford en Bernabeu.… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Na Geldrop komt rksv Heeze zondag onze vijfde plaats aanvallen. Een goed resultaat slaat die attaque (voorlopig) af Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven