Nieuws

Grote finale voetbalquiz ‘El Clasico’

15 februari 2016
www.bladella.nl
Dertig teams van Bladella en Reusel Sport gaan elkaar vrijdag 19 februari bij Bladella te lijf met het beantwoorden van 80 sportvragen. U kunt erbij zijn!

‘El Clasico’ in het clubhuis van Bladella
Er is weer een prachtige quiz in elkaar gezet. Je zult er van versteld staan hoeveel voetbalkennis er bij de deelnemers aanwezig is. Daarnaast belooft het, zoals altijd tussen Reusel Sport en Bladella, een gezellige avond te worden.
Vanaf acht uur ontvangt de organisatie, WFC Bladella, de deelnemers en het publiek in het clubhuis van Bladella. De 15 beste teams uit de voorronde bij iedere club van 14 januari melden zich en gaan nu voor de prijzen.
 
Het programma
Om half negen start de eerste ronde met in totaal 50 vragen, via de presentatie van Jesper Soetens. Om half tien is er de tussenquiz met gele en rode kaarten (petje op - petje af) waaraan ook het publiek kan meedoen. Om kwart voor tien start het tweede deel van de quiz, met 30 vragen. Na een snelle jurering gaan de tien beste teams beginnen aan de eindronde van nog een keer 20 vragen. Die finaleronde begint rond de klok van elf uur en dan kunnen daarna de prijzen aan de winnende teams worden uitgereikt.
 
Drie hoofdprijzen
De hoofdprijs van de voetbalquiz ‘El Clasico’ is een cadeaubon voor een voetbalreis van € 300, mede mogelijk gemaakt door Forza Voetbalreizen. Voor de tweede plek is er een dinerbon voor een etentje bij hoofdsponsor De Tipmast ter waarde van  €150. Voor de derde eindigende liggen twee cadeaubonnen klaar voor een aankoop bij Top Shop Bladel, ieder ter waarde van € 50.  
 
Voor iedereen een gele en een rode kaart
Bij de tussenronde met gele en de rode kaarten volgens het bekende principe ‘petje op petje af’ gaat het om het winnen van een voetbalshirt van een bekende profclub. Naast deze mooie hoofdprijs zijn er ook nog enkele troostprijzen te winnen. Aan dit onderdeel kan iedereen die in de kantine aanwezig is, voor één euro meedoen.
 
Leuke troostprijzen
Verder zijn er onder de winnaars nog vele mooie prijzen te verdelen. Wat dacht je van een tegoedbon van De Tipmast voor een compleet verzorgd (en bezorgd) ontbijt voor twee personen (goed voor  €39)? Wat dacht je van twee dinerbonnen van Het Nekkermenneke, ieder goed voor € 25, van een heuptas, een rugzak, een bidon, scheenbeschermers, een lichtgewicht bal, een paar voetbalkousen en een toiletzak in de kleuren van Reusel Sport, allemaal geschonken door Top Shop Bladel, van een tegoedbon voor een sportmassage van Femke van Bussel en tenslotte nog enkele tegoedbonnen voor een gezellig biertje bij café D’n Bel? Prima toch!! 

 
www.bladella.nl
Weet jij alles over de Eredivisie en de internationale toernooien, maar weet jij ook de weg bij de voetbalclubs in de regio? Speel dan… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij een overwinning zou de kopgroep van deze competitie in 2D in het zicht blijven. Dat gold deze middag voor de beide ploegen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Wie geïnteresseerd is in de voetbalsport, krijgt mooie beelden in het hoofd bij de namen Nou Camp, Old Trafford en Bernabeu.… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Na Geldrop komt rksv Heeze zondag onze vijfde plaats aanvallen. Een goed resultaat slaat die attaque (voorlopig) af Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven