Nieuws

Met carnaval géén voetbal

05 februari 2016
www.bladella.nl
Zaterdag + zondag wordt er niet gevoetbald en a.s. maandag en dinsdag blijven de trainingsballen nog in het hok...

Op dagen dat ‘de lof der zotheid’ wordt uitgedragen blijven de voetbalschoenen onaangeroerd. Carnaval regeert dan in het zuiden, Prins Zjos Portjéé en jeugdprins Jaap d’n urste in Blaal....

Mits de weergoden niet teveel vochtigheid gaan loslaten wordt vanaf woensdag 10 februari het voetbalritme weer opgepakt.
Volgend weekend is elk team weer met competitie bezig.
Voor de z.g. reeksen (= voorjaarscompetitie) staat zaterdag 13 februari een aantal inhaalwedstrijden gepland.
Teams uit de A categorie mogen in dat weekend, na een verlengde winterstop, ‘eindelijk’ weer aan de bal.
Het vaandelteam begint die zondag aan een cruciale vervolgreeks voor de 2e periode met opeenvolgend Hilvaria thuis, Oisterwijk uit en Woenselse Boys thuis. De nog in te halen wedstrijd (ook voor de 2e periode) tegen Nevelo wordt aller-waarschijnlijkst pas in het paasweekend (26 of 28 maart) afgewerkt.
Maar als eerste dienen de Tipmast Boys op zondag 14 februari de belangrijke krachtmeting met Hilvaria op de Smagtenbocht tot een goed eind te brengen.

Plezierige carnaval!
 

 
www.bladella.nl
Weet jij alles over de Eredivisie en de internationale toernooien, maar weet jij ook de weg bij de voetbalclubs in de regio? Speel dan… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij een overwinning zou de kopgroep van deze competitie in 2D in het zicht blijven. Dat gold deze middag voor de beide ploegen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Wie geïnteresseerd is in de voetbalsport, krijgt mooie beelden in het hoofd bij de namen Nou Camp, Old Trafford en Bernabeu.… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Na Geldrop komt rksv Heeze zondag onze vijfde plaats aanvallen. Een goed resultaat slaat die attaque (voorlopig) af Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven