Nieuws

Nog meer leden voor WFC…

20 januari 2016
www.bladella.nl
Deze maand is het nog mogelijk om voor 5 € lid te worden van supportersclub WFC en daarbij een gratis handdoek te krijgen. Doe mee!!!

De december-actie voor leden van WFC om namen van nieuwe leden door te geven is helaas geen echt succes geworden. Maar deze maand blijkt er wel degelijk veel belangstelling te zijn voor de Bladella-Jubileumhanddoeken. Of wil iedereen toch vooral lid zijn van de supportersclub? We denken het laatste. Zo zijn de laatste weken niet minder dan 40 nieuwe leden ingeschreven. Daarmee naderen we een ledentotaal van 300 leden. Dat gaat dus als een speer.
 
En waarom ook niet? De jaarlijkse bijdrage is 5 € - 50 euro-leden zijn natuurlijk ook welkom - en je krijgt er meteen een mooie Bladella-handdoek cadeau. Die zijn er nu nog ongeveer zestig dus hierbij geldt ook ‘zolang de voorraad strekt’.
 
En waarom zouden geen hele teams lid worden? Gewoon met zijn allen met zo’n Bladella-handdoek onder de douche. Gelukkig zijn al veel leden van de selectie lid van WFC maar ook voor leden van lagere seniorenelftallen is zo’n handdoek eigenlijk een must. Leiders, vraag wie er lid wil worden en geef dat door!!!
 
Je kunt je opgeven via de site. Doe het meteen. Wie eerst komt heeft meer kans op een handdoek. Als komende zondag, of de week erna, in de kantine aan je gevraagd wordt of je wil mee doen, vul dan het formulier in, noteer je banknummer en je krijgt meteen de handdoek. Simpeler kan niet.
 
Dan hoor jij ook bij de Bladella-lui, ook trouw aan Bladella-blauw!!!!

 
www.bladella.nl
Weet jij alles over de Eredivisie en de internationale toernooien, maar weet jij ook de weg bij de voetbalclubs in de regio? Speel dan… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij een overwinning zou de kopgroep van deze competitie in 2D in het zicht blijven. Dat gold deze middag voor de beide ploegen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Wie geïnteresseerd is in de voetbalsport, krijgt mooie beelden in het hoofd bij de namen Nou Camp, Old Trafford en Bernabeu.… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Na Geldrop komt rksv Heeze zondag onze vijfde plaats aanvallen. Een goed resultaat slaat die attaque (voorlopig) af Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven