Nieuws

Officieel weer gestart

17 januari 2016
www.bladella.nl
F1 en E4 hebben hun eerste officiële wedstrijd in het nieuwe jaar er al weer opzitten. a.s. weekend begint het eerste al weer en gaat ook de voorjaarscompetitie van start.

Beker
F4, F1, E4 en D1 zijn dit seizoen de blauwwitte cupfighters want zij overwinterden. Gisteren (za. 16 januari) vielen F1 en E4 in de 2e ronde af. Op de Smagtenbocht bleek Unitas’59 -in de competitie ook in de top van de andere hoofdklasse- een maatje te groot: 2-6. Bij Best Vooruit bleek ook E4 niet sterk genoeg. Zij werden met een 4-1 nederlaag naar huis gestuurd. In de 3e bekerronde ontvangt D1 komende zaterdag de geelzwarte leeftijdgenootjes van de buurman (aanvang 11:15 uur). Wanneer en tegen wie de mannen van F4 in de 3e ronde weer de wei in mogen is nog niet bekend. Bij de senioren waren de bekerresultaten opnieuw erg mager. Alleen het 8e wist de 2e ronde te bereiken maar waren eind november kansloos bij Best Vooruit 10.
 
Competitie
Voor de teams die spelen in de voorjaarsreeksen gaat komende zaterdag de competitie al weer van start. Voor het nieuwe F9 team van Rob van Avendonk en Mike Dickens staat meteen bij Bladella de derby tegen Reusel Sport F6 op het programma, aanvang 9 uur. Het 2e meidenteam MD2 o.l.v. Gerwin Couwenberg ondergaan op de vroege morgen van 23 januari  (9:45 uur) hun vuurdoop uit bij Nuenen MD3.
Klik hier om de nieuwe klasse-indelingen voorjaarscompetitie te downloaden
 
Senioren
Komende zondag, 23 januari, gaan Bladella 5, 7 en 8 weer officieel de wei in om in te halen. Ook het vaandelteam moet dan al weer vol aan de bak. Om tot een goed resultaat te komen - thuis tegen Woenselse Boys - zal er in ieder geval gescoord dienen te worden en dat moet met opgestroopte mouwen. IJs en weder dienend speelt Bladella 1 de week vóór carnaval (31 jan.) ook nog in Best tegen het sterke Wilhelmina Boys.

 
www.bladella.nl
Weet jij alles over de Eredivisie en de internationale toernooien, maar weet jij ook de weg bij de voetbalclubs in de regio? Speel dan… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij een overwinning zou de kopgroep van deze competitie in 2D in het zicht blijven. Dat gold deze middag voor de beide ploegen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Wie geïnteresseerd is in de voetbalsport, krijgt mooie beelden in het hoofd bij de namen Nou Camp, Old Trafford en Bernabeu.… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Na Geldrop komt rksv Heeze zondag onze vijfde plaats aanvallen. Een goed resultaat slaat die attaque (voorlopig) af Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven