Nieuws

Voorronde Voetbalquiz Bladella - Reusel Sport

08 januari 2016
www.bladella.nl
WFC Bladella organiseert donderdag 14 januari in de kantine een voorronde voor de voetbalquiz tegen teams van Reusel Sport op 19 februari. 

Wat is er te doen?
Op vrijdag 19 februari is er in de Bladella - kantine een voetbalquiz met 30 teams voor leden van VV Bladella en Reusel Sport en hun supportersverenigingen. Daarvoor is er op 14 februari bij Reusel Sport en bij Bladella een selectieronde. De 15 beste teams bij iedere club zijn op 19 februari welkom. Er wordt gespeeld in vier ronden en de vragen zijn zo verdeeld dat er breed gescoord kan worden.
 
Met zun tweeën
Deelnemers aan de voorronde bij Bladella kunnen zich opgeven via de website. Ook in de kantine kan men zich die avond wellicht nog aanmelden om mee te doen. Een team bestaat uit twee personen, 18 jaar of ouder, dat bij een goede klassering op 19 februari meedoet in de finale. Nieuwe teams worden daarbij niet meer toegelaten.
 
Voorronden
Op de avond van 14 januari zal het vooral draaien om de gezelligheid. WFC zorgt, in samenwerking met de kantine, voor een perfecte ambiance met muziek, hapjes en drankjes. De strijd start na het trainen, om tien uur, en zal ongeveer anderhalf uur duren. Voor de selectieavond is geen inschrijfgeld nodig, er worden ook geen prijzen uitgedeeld.
 
De prijzen
De teams die doorgaan naar de finale betalen daarvoor bij binnenkomst € 5 . De eerste prijs is een te-goed-bon van € 300 voor een voetbalreis van Forza Voetbalreizen, de tweede prijs is een dinerbon van € 150 bij hoofdsponsor de Tipmast en de derde prijs een waardebon van € 100 bij Topshop. Er worden ook kleinere prijzen voor de winnaars van de vier deelronden en de winnaar van de pauzeact Petje Op, Petje Af.
 
Opgeven via de site
De organisatie hoopt op sportieve en gezellige avonden. Wil je meedoen? Zoek een partner en geef je meteen op!!! Het makkelijkst is dat door, als je ingelogd bent, hier te drukken.
 
Het voetbalquizteam Cees van Hintum, Roel Wijnen, Luuk Goverde, Kevin Daniëls, Jesper Soetens, Roberto Panjoel, Ruud van der Schoot, Orné van Dooren van Reusel Sport en het bestuur van WFC Bladella.

 
www.bladella.nl
Weet jij alles over de Eredivisie en de internationale toernooien, maar weet jij ook de weg bij de voetbalclubs in de regio? Speel dan… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij een overwinning zou de kopgroep van deze competitie in 2D in het zicht blijven. Dat gold deze middag voor de beide ploegen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Wie geïnteresseerd is in de voetbalsport, krijgt mooie beelden in het hoofd bij de namen Nou Camp, Old Trafford en Bernabeu.… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Na Geldrop komt rksv Heeze zondag onze vijfde plaats aanvallen. Een goed resultaat slaat die attaque (voorlopig) af Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven