Nieuws

Bladella krijgt nieuwe hoofdsponsor: 'Schippers'

09 januari 2016
www.bladella.nl
MS Schippers wordt voor de komende vier seizoenen de nieuwe hoofdsponsor van Bladella. Dat nieuws maakte een trotse voorzitter, René Walenberg, bekend tijdens de drukbezochte Nieuwjaarsreceptie.

MS Schippers volgt daarmee Hotel, Grand Café & Restaurant De Tipmast op, dat op 1 juli 2016 dan zes jaar als hoofdsponsor afsluit. De Tipmast blijft overigens ook in de toekomst als sponsor aan Bladella verbonden.
 
De firma Schippers staat, tot ver buiten Bladel, bekend als een innovatieve en flexibele organisatie die een zeer breed scala aan producten en diensten levert aan bedrijven in de agrarische sector. Deze Bladelse multinational is een echt familiebedrijf en hoewel internationaal opererend, wil MS Schippers toch graag verbonden blijven met hun directie woon- en werkomgeving in Bladel.
Door het hoofdsponsorschap met v.v. Bladella wil men dat inhoud geven.
 
De overeenkomst die beide partners dus zijn aangegaan heeft een looptijd van vier seizoenen en gaat in op 1 juli 2016 en loopt door tot 30 juni 2020.
 
Uiteraard werd dit nieuws door de aanwezige leden van Bladella met veel applaus begroet en werden de glazen op het sportpark geheven. Een betere start van het nieuwe jaar kon men zich in dit opzicht moeilijk wensen.


-  persbericht  -

 
www.bladella.nl
Weet jij alles over de Eredivisie en de internationale toernooien, maar weet jij ook de weg bij de voetbalclubs in de regio? Speel dan… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij een overwinning zou de kopgroep van deze competitie in 2D in het zicht blijven. Dat gold deze middag voor de beide ploegen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Wie geïnteresseerd is in de voetbalsport, krijgt mooie beelden in het hoofd bij de namen Nou Camp, Old Trafford en Bernabeu.… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Na Geldrop komt rksv Heeze zondag onze vijfde plaats aanvallen. Een goed resultaat slaat die attaque (voorlopig) af Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven