Nieuws

Nieuwjaarsreceptie!

07 januari 2016
www.bladella.nl
Bladella nodigt voor vanavond alle leden, vrijwilligers, sponsoren en supporters uit om een toast uit te brengen voor en met elkaar op een goed, gezond en respectvol 2016. 

Bladella’s traditionele Nieuwjaarsreceptie is vanavond, vrijdag 8 januari. Deze informele Nieuwjaarsontmoeting begint om 20 uur in Bladella’s huiskamer op het sportpark.
 
Voorzitter René Walenberg zal in zijn speech een kleine blik terugwerpen en vooruitkijken naar wat de toekomst voor de voetbalvereniging in petto heeft. Uiteraard wordt ook de uitslag van de Nieuwjaarsloterij 2016 bekend gemaakt.
 
Een ander vast onderdeel van zo’n warme Nieuwjaarsbijeenkomst is de huldiging van clubjubilarissen. Voor ‘zoveel jaar trouw aan Bladella blauw’ wordt een recordaantal leden in de bloemen gezet. Liefst 29 leden komen voor die huldiging deze keer in aanmerking. Met ieders aanhang daarbij wordt dat vanavond in ieder geval ‘volle bak’. Ongetwijfeld gaat daarbij de ambiance tot grote hoogte stijgen..!
 
Ook jij bent van harte welkom! 
 
De jubilarissen:
25 jaar lid 40 jaar
Jos Cornelis
Hans van Kemenade
Maurice Lewiszong
Erwin van de Sande
Mark Adams
Niels Hendriks
Twan van Sambeeck
Ruud van de Schoot
John van Limpt
Gust van de Put
 
Pieter Abrahams
Jos Cosijns
Peter Cosijns
John Lavrijsen
Eric Jansen
Evert Lavrijsen
Cees Wouters
Corné Lavrijsen
Frans Veron

 
50 jaar 60 jaar
Ton Heesterbeek
Toon Schellekens
Will Daniëls
Maan van de Sande
Johan Heesterbeek
 
Michael Daniëls
Bernhard Aarts
Henk Duis


 
65 jaar  
Jan van Gompel
Wout van Gompel
 
 

 
www.bladella.nl
Weet jij alles over de Eredivisie en de internationale toernooien, maar weet jij ook de weg bij de voetbalclubs in de regio? Speel dan… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij een overwinning zou de kopgroep van deze competitie in 2D in het zicht blijven. Dat gold deze middag voor de beide ploegen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Wie geïnteresseerd is in de voetbalsport, krijgt mooie beelden in het hoofd bij de namen Nou Camp, Old Trafford en Bernabeu.… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Na Geldrop komt rksv Heeze zondag onze vijfde plaats aanvallen. Een goed resultaat slaat die attaque (voorlopig) af Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven