Nieuws

Prins Zjos Portjéé, 45e prins der Muggezifters.

05 januari 2016
www.bladella.nl
Jos Heuveling, voorheen Jos Keereweer, is zondag op het schild gehesen als nieuwe prins van de Muggezifters 2016. Op zaterdagmorgen traint Jos de kleinsten waaronder zijn zoon Sjors.

Beschermheer van de mini’s van Bladella….

Jos is nu 41 jaar, in 2013 getrouwd met Moniek Heuveling en vader van Maud, Jessie en Sjors. Jessie is een tijdje bij Bladella geweest, maar nu Sjors zich heeft aangemeld is vader Jos samen met Paco van Gompel en Rob van Avendonk, (ook van Reusel Sport) bijna iedere zaterdagmorgen op het sportpark. Sjors is een half jaar lid van Bladella, wordt in februari zes jaar en hoort dus bij de trainingsgroep van de F-jeugd.
 
De nieuwbakken prins is fervent sporter. Hij voetbalt, tennist, volleybalt en fietst. We weten verder nog maar weinig over zijn sportverleden. Zijn vrouw Moniek heeft een schoonheidssalon aan huis, en is een dochter van Geert en Rien Heuveling. Geert is heel actief bij handboogclub ONA en voorzitter aldaar. Rien was heel actief bij VLTB.
 
Jos heeft enkele weken geleden nog in het ziekenhuis gelegen vanwege een hartinfarct vorige maand Na een dotter- en stentbehandeling is hij nu aan het revalideren. Maar daar lijkt hij alweer grandioos van te zijn hersteld. Vroeger werkte Jos als kok bij “Auberge de sleutel” in Bladel, nu bij beveiligingsbedrijf G4S als transporteur in Eindhoven. Daarbij is hij ook uitsmijter bij diverse horecabedrijven in Reusel, vooral bij Discotheek El Sombrero in Reusel.
Onder het motto ‘Gin mens wordt buiten de deur gehouwe als wij muggen een fisje bouwe’ regeert Zjos Portjéé over ’t Muggeziftersrijk en daarmee wensen wij van Bladella hem veel succes!!

 
www.bladella.nl
Weet jij alles over de Eredivisie en de internationale toernooien, maar weet jij ook de weg bij de voetbalclubs in de regio? Speel dan… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij een overwinning zou de kopgroep van deze competitie in 2D in het zicht blijven. Dat gold deze middag voor de beide ploegen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Wie geïnteresseerd is in de voetbalsport, krijgt mooie beelden in het hoofd bij de namen Nou Camp, Old Trafford en Bernabeu.… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Na Geldrop komt rksv Heeze zondag onze vijfde plaats aanvallen. Een goed resultaat slaat die attaque (voorlopig) af Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven