Nieuws

De bal rolt al weer!

04 januari 2016
www.bladella.nl
De scholen zijn na de kerstvakantie vandaag al weer begonnen. Dus tijd om ook het voetballeven weer op te pakken. Vanaf deze week gaat de voorbereiding op de tweede seizoenhelft van start.

A-selectie
De groep van Huub Vermeulen en Eric Hooijen heeft er weer een training opzitten. Deze selectie traint deze week op dinsdag en, voorafgaande aan Bladella’s nieuwjaarsreceptie a.s. vrijdag 8 januari (i.p.v. donderdag).
Komende zondag 10 januari staat de eerste oefenwedstrijd op het programma: Bladella 1 - WODAN 1, aanvang 12 uur). Ook Bladella 2 oefent thuis en wel op dinsdag 12 januari om 20:30 uur tegen Casteren.
 
Competitie
Het vaandelteam herstart de competitie op zondag 24 januari met een thuiswedstrijd tegen Woenselse Boys en een week later uit tegen Wilhelmina Boys. Dan, in het eerste weekend van februari, is het al carnaval die dit jaar vroeg valt. De overige seniorenteams uit de A categorie (2e + 3e) mogen pas na carnaval, op zondag 14 februari hun competitie hervatten. Datzelfde geldt overigens ook voor de overige senioren. Echter door de ‘baaldagen’-regeling in de B categorie en wat andere afgelastingen zijn divers teams al vanaf 17 januari weer in touw.
 
Jeugd
De A categorie bij de jeugd begint, enkele inhaalpartijen daargelaten, ook pas na carnaval, namelijk op zaterdag 13 februari. Het merendeel van de overige jeugdteams gaat aan een nieuwe, de z.g. voorjaarscompetitie beginnen.  Die teams hebben het geluk dat zij vóór carnaval - mits de weergoden het toelaten - al twee keer (vanaf 24 januari) de wei in mogen.
 
F9 en MD2
Bij de F categorie een team erbij (F9) en ook bij de D-meisjes gaat een nieuw team (MD2 - 7-tal) beginnen.
Onderstaand de voorlopige indeling voor deze teams.
 
5e klasse 5.107
Bladella F9
Beerse Boys F5
Reusel Sp. F6
Bergeijk F6
EFC F7
Valkenswaard F6
3e klasse 7.12
Wilhelmina B. MD1
RKVVO MD1
Nuenen MD3
Valkenswaard MD2
Reusel Sp. MD2
Bladella MD2
De nieuwe klasse-indelingen van de voorjaarscompetitie met nummering worden binnenkort gepubliceerd.

 
www.bladella.nl
Weet jij alles over de Eredivisie en de internationale toernooien, maar weet jij ook de weg bij de voetbalclubs in de regio? Speel dan… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij een overwinning zou de kopgroep van deze competitie in 2D in het zicht blijven. Dat gold deze middag voor de beide ploegen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Wie geïnteresseerd is in de voetbalsport, krijgt mooie beelden in het hoofd bij de namen Nou Camp, Old Trafford en Bernabeu.… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Na Geldrop komt rksv Heeze zondag onze vijfde plaats aanvallen. Een goed resultaat slaat die attaque (voorlopig) af Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven